CRAIOVA: Minor reținut, după ce a înțepat cauciucurile a cinci mașini

CRAIOVA: Minor reținut, după ce a înțepat cauciucurile a cinci mașini

2.966
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un adolescent, în vârstă de 16 ani, din Craiova, bănuit de comiterea a cinci infracțiuni de distrugere, a fost reținut, miercuri, de polițiștii craioveni. 

Reprezentanții IPJ Dolj spun că poliţiştii au fost sesizaţi, marți seara, de patru persoane, toate din Craiova, cu privire la faptul că le-au fost distruse, prin înţepare, anvelopele de la autoturismele ce se aflau parcate în faţa locuințelor.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat şi un alt autoturism ce prezenta anvelope înţepate, în total fiind cinci mașini afectate.

Prejudiciul total a fost estimat la suma de 2.200 de lei.

Totodată, poliţiştii au identificat un minor de 16 ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptelor, care a fost condus la audieri.

„În urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe acesta pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, a declarat Andreea Mateescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […]  » Citește mai mult… […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.