Craiova: „CHIC”, expoziţie de fotografie: femei vii, sensibile, înfloritoare!

Craiova: „CHIC”, expoziţie de fotografie: femei vii, sensibile, înfloritoare!

613
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Asociaţia Fotoclubul Mihai Dan-Călinescu, în parteneriat cu Muzeul Olteniei Craiova, anunţă vernisajul expoziţiei de fotografie CHIC a Liviei Corcoveanu, care va avea loc miercuri, 18 iunie 2014, ora 19.00, la Sala „Ştefan Ciuceanu” a Muzeului Olteniei Craiova, din str. Madona Dudu nr. 14.

Realizatoarea expoziţiei va încerca prin jocul de lumini, umbre şi culoare să releve armonia, echilibrul şi frumuseţea pe care ar fi bine să le căutăm în orice, în viaţa de zi cu zi. Aşa cum spunea I.D. Sârbu, “ochiul de artist este cel prin care şi bunul Dumnezeu se mai uită spre lumea asta murdară, urâtă, păguboasă, ca să-şi refacă umorul, ca să aibă un pic de încredere în propria, iniţiala sa Creaţiune”, sperăm să vedeţi mai mult decât nişte fete sau femei frumoase înscrise în standarde gen 90/60/90. Fetele surprinse de autoarea expoziţiei sunt vii, sensibile, înfloritoare! Expoziţia este o călătorie în timp şi Livia Corcoveanu încearcă să aducă şarmul, gingăşia, feminitatea până în prezent.

Sunteţi aşteptaţi să simţiţi parfumul ce răzbate din portretele Liviei Corcoveanu,  imagini care exprimă dorinţa şi îndemnul de a vedea sau visa la ceva CHIC!



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.