NOU în Craiova: Pizzeria ”Forum”!

NOU în Craiova: Pizzeria ”Forum”!

2.311
18
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 5,00)

Craiova și-a îmbogățit, la începutul acestei săptămâni, paleta de oferte culinare, odată cu deschiderea celei mai noi pizzerii din oraș: Pizzeria ”Forum”. Cu peste 20 de feluri de topping, pizzele făcute aici se disting print blatul gustos, dar și prin ingredientele proaspete, necongelate sau conservate. ”Noi știm să facem coca” este ideea de la care Pizzeria ”Forum” pornește la drum și vine în întâmpinarea celor mai pretențioase gusturi. 

pizza forum banner

Comenzile se livrează la domiciliu, de luni până sâmbătă (10.00 – 00.00) și duminică (12.00 – 00.00), în cel mai scurt timp posibil. Meniul și prezentarea produselor, promoțiile, precum sugestiile și orice alte recomandări le puteți consulta, respectiv lăsa, pe pagina de facebook Pizza Forum Craiova și pe pagina www.pizzaforum.ro.

Să aveți poftă!

 



18 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     06-11-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    156

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     01-06-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    69

    Am incercat eu ieri pizza Forum si pizza Quattro Stagioni si sunt foarte gustoase amandoua. Si-am mai avut si reducere 5 lei fiindca am comandat in Happy Hour si am mai primit si 2 prajituri din partea casei (e una cu cocos si lamaie de-ti lingi degetele)! Recomand!

    "How to make God laugh: Tell him your future plans." - Woody Allen
  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    574

    Ce diametru are pizza ? ca nu scrie nicaieri, sau macar gramaj.

    Invatatura de minte : Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
  4. #4
    A%%
    Oldtimer
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    1487
    Citat Mesaj initiat de dana_sagittarius
    Am incercat eu ieri pizza Forum si pizza Quattro Stagioni si sunt foarte gustoase amandoua. Si-am mai avut si reducere 5 lei fiindca am comandat in Happy Hour si am mai primit si 2 prajituri din partea casei (e una cu cocos si lamaie de-ti lingi degetele)! Recomand!

    Mamă, ce foame mi se făcu!
    Mă duc să bag niște șunculiță afumată cu ceapă, brânză și roșii. Merge și o țuiculiță rapidă!

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     17-01-2008
    Locatie
     out there ...
    Mesaje
    134

    sa avem pofta, zic

  6. #6
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1400

    Mda foarte buna am comandat pizza Quattro Stagioni bravo lor

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  7. #7
    Eros
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    14689
    Citat Mesaj initiat de booody
    Ce diametru are pizza ? ca nu scrie nicaieri, sau macar gramaj.

    32 cm, diametru standard. O sa apara si gramajele pe meniu in curand.

    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know..."Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
  8. #8
    Eros
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    14690
    Citat Mesaj initiat de booody
    Ce diametru are pizza ? ca nu scrie nicaieri, sau macar gramaj.

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=304907566343141&set=a.304495956384302.1073741829.297263503774214&type=1&theater

    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know..."Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
  9. #9
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-10-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    31

    pozele de produs facute pizzelor cine le=a facut?

    Pizza pare mica pentru ca a fost pusa intr-o farfurie foarte mare

    2. Blatul se vede prea subtire, chiar daca reflecta realitatea nu imi provoaca pofta

    3 Nu sunt perfect rotunde ceea ce imi inspira neprofesionalism (stiu, sunt facute manual si nu se poate pastra forma perfecta)

    Vedeti pozele de la McDonalds care nu reflecta realitatea decat 60%, dar inspira clientul si vinde produsul altfel

    Eu daca faceam pozele (nu sunt fotograf) faceam blatul dublu de gros, puneam ingrediente dublu, alegeam un unghi care sa arate cantitate, puneam pizza intr-o farfurie mai mica putin, sa inspire abundenta, taiam marginile incat sa fie perfect rotunde si fara arsura.

    But thats just me.

    Bafta cu FORUM-ul !

  10. #10
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-01-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    706
    Citat Mesaj initiat de Diegys
    pozele de produs facute pizzelor cine le=a facut?

    Pizza pare mica pentru ca a fost pusa intr-o farfurie foarte mare

    2. Blatul se vede prea subtire, chiar daca reflecta realitatea nu imi provoaca pofta

    3 Nu sunt perfect rotunde ceea ce imi inspira neprofesionalism (stiu, sunt facute manual si nu se poate pastra forma perfecta)

    Vedeti pozele de la McDonalds care nu reflecta realitatea decat 60%, dar inspira clientul si vinde produsul altfel

    Eu daca faceam pozele (nu sunt fotograf) faceam blatul dublu de gros, puneam ingrediente dublu, alegeam un unghi care sa arate cantitate, puneam pizza intr-o farfurie mai mica putin, sa inspire abundenta, taiam marginile incat sa fie perfect rotunde si fara arsura.

    But thats just me.

    Bafta cu FORUM-ul !

    Mie imi inspira chiar mai multa calitate o astfel de pizza. M-am saturat sa intru la diverse pizzerii pe site si sa vad acolo produse din revista, iar cand ajung la tine arata mai nasol ca una congelata. Asa trebuie sa arate o pizza normala, ca doar nu e facuta in tigaie, sa fie perfect rotunda, iar blatul trebuie sa fie subtire, ca altfel imi pun ingredientele pe paine, si presto, am facut pizza
    Dar la partea cu farfuriile ai dreptate, se putea mai bine, la fel si cu decorul lor, nu ma inspira.

  11. #11
    Senior Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    858
    Citat Mesaj initiat de A%%
    Citat Mesaj initiat de dana_sagittarius
    Am incercat eu ieri pizza Forum si pizza Quattro Stagioni si sunt foarte gustoase amandoua. Si-am mai avut si reducere 5 lei fiindca am comandat in Happy Hour si am mai primit si 2 prajituri din partea casei (e una cu cocos si lamaie de-ti lingi degetele)! Recomand!

    Mamă, ce foame mi se făcu!
    Mă duc să bag niște șunculiță afumată cu ceapă, brânză și roșii. Merge și o țuiculiță rapidă!

    Word!

    Incearca sa treci apa ca Titanicul,nu ca gasca.
  12. #12
    De-al casei
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    300

    A cui e pizzeria asta? În acte, zic.
    În rest, ce să zic, subtil tare mesajul din reclamă. Să nu vă caute DIICOT-ul….

  13. #13
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2553
    Citat Mesaj initiat de ovidiuradu777
    A cui e pizzeria asta? În acte, zic.
    În rest, ce să zic, subtil tare mesajul din reclamă. Să nu vă caute DIICOT-ul….

    Ii cauta sa comande Pizza

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  14. #14
    Member
    Data de inscriere
     25-05-2009
    Mesaje
    106

    Nu va suparati pe mine, dar parmigiano nu poate fi consdierat al patrulea tip de branza intr-o Quattro Formaggi. Multe pizzerii in Craiova fac greseala sa vanda sub numele asta o pizza departe de ideea de Quattro Formaggi. Pacat.

  15. #15
    Senior Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    860

    Prea multe pitzerii prin Craiova. Din pacate calitatea ingredientelor nu prea conteaza, ci doar profitul. Am renuntat la multe pitzerii din cauza asta.
    Poate o s-o incerc si pe asta sa vad cat de buna e.

    Incearca sa treci apa ca Titanicul,nu ca gasca.
  16. #16
    Eros
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    14691
    Citat Mesaj initiat de Diegys
    pozele de produs facute pizzelor cine le=a facut?
    Pizza pare mica pentru ca a fost pusa intr-o farfurie foarte mare
    2. Blatul se vede prea subtire, chiar daca reflecta realitatea nu imi provoaca pofta
    3 Nu sunt perfect rotunde ceea ce imi inspira neprofesionalism (stiu, sunt facute manual si nu se poate pastra forma perfecta)
    Vedeti pozele de la McDonalds care nu reflecta realitatea decat 60%, dar inspira clientul si vinde produsul altfel
    Eu daca faceam pozele (nu sunt fotograf) faceam blatul dublu de gros, puneam ingrediente dublu, alegeam un unghi care sa arate cantitate, puneam pizza intr-o farfurie mai mica putin, sa inspire abundenta, taiam marginile incat sa fie perfect rotunde si fara arsura.

    But thats just me.

    Bafta cu FORUM-ul !

    1. Pizza este dimensiunea normala, 32 cm. Intr-adevar pozele dau impresia unui diametru mai mic.
    2. Noi facem pizza nu paine, blatul trebuie sa fie subtire, nu gros.
    3. Pizzele sunt intinse la mana, nu la masina, nu sunt perfect rotunde si n-o sa fie perfect rotunde niciodata! Coca si femeia trebuie atinsa cu mainile

    Citat Mesaj initiat de Disperatul
    Nu va suparati pe mine, dar parmigiano nu poate fi consdierat al patrulea tip de branza intr-o Quattro Formaggi. Multe pizzerii in Craiova fac greseala sa vanda sub numele asta o pizza departe de ideea de Quattro Formaggi. Pacat.

    Parmiggiano este o branza. Si este si cea mai scumpa branza din cele 4. De ce nu poate fi considerata?
    4 formaggi = 4 branze.
    1. mozzarella
    2. emmentaler
    3. gorgonzola
    4. parmezan

    Citat Mesaj initiat de SacreD
    Prea multe pitzerii prin Craiova. Din pacate calitatea ingredientelor nu prea conteaza, ci doar profitul. Am renuntat la multe pitzerii din cauza asta.
    Poate o s-o incerc si pe asta sa vad cat de buna e.

    Incearca si zi-ne dupa ce si cum!

    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know..."Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
  17. #17
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    383

    Acum o ora am luat 2 buc. Capriciosa si Q. Stagioni. F Bune oameni buni. Blat subtire, margine nearse, compozitiile de pe ele bogate.
    Doar ca nu stiu unde sa postez fotografiile acestora ca sa obtin si punctele.
    Bravo si felicitari. Sa nu o stricati peste o luna, doua.

  18. #18

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22004
    Citat Mesaj initiat de cristianb
    Acum o ora am luat 2 buc. Capriciosa si Q. Stagioni. F Bune oameni buni. Blat subtire, margine nearse, compozitiile de pe ele bogate.
    Doar ca nu stiu unde sa postez fotografiile acestora ca sa obtin si punctele.
    Bravo si felicitari. Sa nu o stricati peste o luna, doua.

    Buna ziua,

    Scrie pe bon adresa URL
    http://www.craiovaforum.ro/pizza

    Va multumim si va mai asteptam

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.