Dolj: Țigări, cartuşe şi 5.000 de petarde, confiscate în urma unor percheziţii

Dolj: Țigări, cartuşe şi 5.000 de petarde, confiscate în urma unor percheziţii

2.815
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii doljeni au descins, sâmbătă dimineață, în baza mandatelor emise de magistraţi, la locuinţele unor persoane bănuite că ar deţine muniţie şi petarde fără drept, dar şi ţigări fără timbru de marcaj fiscal.

În baza mandatelor de percheziţie emise de magistraţii Judecătoriei Calafat, poliţişti din cadrul Biroului Arme, Exploziv, Substanţe Periculoase, Poliţia municipiului Calafat şi Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 9 Poliţie Cetate au efectuat trei percheţitii domiciliare, în localitatea Pleniţa, la locuinţa lui I.MIHAI, 32 ani, B.NICOLAE, 26 ani şi T.ALIN, 22 ani, toţi din localitate.

În urma percheziţiilor poliţiştii doljeni au găsit şi ridicat în vederea confiscării mai multe bunuri deţinute fără drept, după cum urmează: 4 cartuşe de vânătoare, cal. 12mm, 37 cartuşe cu glonţ, cal 5.6mm; 7600 ţigarete fără timbru de marcaj fiscal românesc; dar şi 5000 petarde, diferite mărci, categoria II.

Tigaretele au fost predate organelor vamale, care i-au aplicat lui B.NICOLAE o sancţiune contravenţională în valoare de 20.000 lei.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, contrabandă calificată şi operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    385

    periculosi satenii astia din plenita !

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     01-08-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    13

    ete sa marita tzatza Leana a lu Ghibirdel si zisai sa iau si eu acolo niste tigarii sa fumeze si hoaspetii ca nu poti sa ii tii asa fara tigarii.. si e oaspeti multi bre si ai draq fumeaza mult.. si cu peterdele zisai sa dau si eu la 12 noaptea sa celebrez nunta lu Leana, asa cum face aia la Craiova..

  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2574

    Petardele care apar pe la televiziuni.. cine le mai confisca?.. sau pe alea le confisca cate un fotbalist, cate un mafiot..?!

    Astia sunt de vina pentru ca nu merge economia… . Cum ii ia garda numai pe astia cu sacu de tigari.. si altii care au furat miliarde stau linistiti prin vacante prin Pacific ma nene..

    Toata lumea fumeaza pe la tara numai netrimbate.. au venituri mici.. nu isi permit sa plateasca timbrul de pe tigari.. . In fond cand cumperi un pachet de tigari.. al dracu timbru valoreaza de 4 ori mai mult decat tigarile din pachet.. hotie pe fata !!

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.