Craiova: Cerșetorii și spălătorii de parbrize, verificați de poliție

Craiova: Cerșetorii și spălătorii de parbrize, verificați de poliție

581
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie au organizat, ieri, o acţiune având drept scop prevenirea şi combaterea actelor de cerşetorie şi vagabondaj. Acţiunea s-a desfăşurat în zonele cunoscute ca fiind frecventate de persoane care apelează la mila publicului şi cer sume de bani, dar şi în intersecţiile semaforizate unde îşi fac aparţia „spălătorii de parbrize”.

Oamenii legii au avut în vedere şi parcările aglomerate unde, de asemenea, pot fi întâlnite persoane care solicită sume de bani pentru ajutorul dat cetăţenilor în găsirea unui loc liber de parcare.

În cadrul acţiunii poliţiştii au efectuat verificări în 5 locuri şi medii cunoscute cu risc criminogen, fiind astfel depistate 8 persoane care comit acte de cerşetorie, dintre care 7 minori. Împotriva acestora a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amenzi cuprinse între 100 şi 500 lei, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 R.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Helper
    Data de inscriere
     20-04-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    2235

    E bine ca dau amenzi la cersetori care nu au nici macar acte de identitate

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.