Craiova: Cilibiu, directorul de la Cadastru, se laudă că le dă subalternilor...

Craiova: Cilibiu, directorul de la Cadastru, se laudă că le dă subalternilor de băut

1.692
14
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

Mihai Cilibiu (președintele PP-DD Dolj) – nu demult numit șef la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Dolj – consilierul local care a reușit să stârnească hohote de râs prin câteva declarații ilare, de genul ”Cimitirul Nord este din ce în ce mai plin şi asta e bine!”, ori care i-a cerut primarului Olguța Vasilescu în ședință de Consiliu Local să facă ceva ca cetățenii să poată urmări postul Look TV (singurul post care transmite meciurile din Liga I), s-a regăsit din nou, astăzi, în registrul comicului, cu o nouă declarație demnă de consemnat, mai precis cu o ”chestie delicată”, ”elementară”. Le-a arătat angajaților că ține la ei. De la suflet, la suflet!

Domnul Cilibiu, în calitate de director al OCPI Dolj, a hotărât să suțină o conferință de presă, ca orice director care se respectă, nu-i așa?! Că a avut ceva de spus, ceva cu adevărat notabil, nu contestăm, ci doar așteptăm ca vorbele să devină fapte.

Lauda și apa au gust bun, dar umflă!

Oricum, la fel de important era și un anumit anunț pe care domnul director l-a făcut în fața presei, așa, pentru amorul propriu. Cum că ar fi reușit să aducă în instituție ce n-a reușit niciun director să facă până acum – să aducă apă, că și gura angajaților se usucă de la atâta muncă! Caz în care, cu siguranță, se vor găsi câțiva subalterni care să-i mulțumească pentru că vor putea bea zilnic apă proaspăt purificată. Pentru restul, angajați, cetățeni craioveni și doljeni, mega-reușita lui Mihai Cilibiu e ca vorba aia: bună de îmbătat cu… apă rece.

Pledoarie pentru apă. De la suflet, la suflet!

Când am plecat de la Bucureşti, mi s-a spus că la Dolj este un dezastru. Am găsit multe probleme, le-am discutat şi cu colegii, iar în urmă cu 24 de ore am reuşit să fac ceva elementar, de bun simţ: Am adus apă în instituție, filtre de apă, dozatoare de apă. Legea ne obligă să avem apă în perioadele caniculare, chiar dacă nu a fost o vară caniculară. Prin apariţia acestor chestii delicate pentru un angajat, am arătat că pot să ţin cont de solicitările dumnealor şi dumnealor mi-au arătat că sunt dispuşi să facă echipă şi așa să avem rezultate. Era apă din reţea, mulţi erau reticenţi, apa plată este uzuală, nu ne permitem să luăm apă plată, şi am solicitat oferte de închiriere a unor dozatoare. În luna septembrie, se va schimba radical relaţia cu publicul, pentru că acolo trebuie rapid făcut ceva. Am demarat procedura de a modifica interfaţa dintre instituţie şi cetăţean”, a declarat Mihai Cilibiu.

 



14 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1640

    E cu capu

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     29-01-2009
    Mesaje
    167
    Citat Mesaj initiat de alexandra1967
    E cu capu

    Cu capu’ e ala de l-a pus in functie !

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-11-2007
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    2

    dupa asa o realizare mareata poate sa se retraga in glorie!

  4. #4
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2966

    face rahatul praf cu apa lui

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     04-05-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    129

    M-as mira sa nu-l vedem si pe asta ministru peste ceva timp. Calitati vad ca are…

  6. #6
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    373

    D-nule Cilibiu priveste si asculta asta?
    http://www.youtube.com/watch?v=iB7DnJtrncg

    Esti penibil

  7. #7
    De-al casei
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    453

    taranu’ loveste din nou. daca vroia sa faca ceva cu adevarat notabil, trebuia sa aduca niste „dansatoare”, ca sa treca mai usor programul de lucru.

  8. #8
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-10-2011
    Locatie
     craiova CV9
    Mesaje
    36

    Haideti sa fim realisti: acesta declaratie nu este in tiparele idioteniei;chestia cu cimitirul si cu transmiterea meciurilor din liga da.
    Eu cred ca omul vrea sa fie cunoscut, nu conteaza cum.

    MulA£i dintre noi am A®nvAƒA£a mai mult din greAŸelile noastre dacAƒ nu am fi prea ocupaA£i sAƒ negAƒm cA¢nd le facem .
  9. #9
    Maniac
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     in eter
    Mesaje
    3179

    Atentie ! Celor din interior a inceput sa le fie frica pt scaunele lor . Sa vezi belea acum si telefoane la rubedeniile bine puse ca sa si tina scaunelul . Cat priveste declaratia ………poate o fi omul instalator la baza .

  10. #10
    Newcomer
    Data de inscriere
     27-02-2014
    Mesaje
    13

    asta il intrece la prostie pe marean vanghelie

  11. #11
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2745

    Eu propun sa se faca in apropierea Craiovei un crematoriu. Ar rezolva locurile de veci . Fiecare poate pastra cenusa in borcan sau ingropata intr’un loc mai mic decat cel existent . Daca nu stiati stramosii nostri daci isi incinerau decedatii fiind chiar primii din lume (descoperirirle arheologice au aratat asta) care aveau aceasta practica.
    In acest mod sufletul paraseste mai repede trupul.. iar trupul nu mai este mancat de viermi ori in descompunere o perioada foarte mare de timp.

    Bineinteles Biserica Ortodoxa Romana nu este de acord cu aceasta practica… din interese foarte bine de inteles..

    Deocamdata suntem muritori.. si oricum la noi mortalitatea a depasit natalitatea.. Asta spune multe despre viitorul generatiilor viitoare. Poate pe viitor progresele tehnologice vor schimba lucrul asta si vom trai vesnic sub anumite forme

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  12. #12
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1364

    toti din partidu ala sunt cu capu …

  13. #13
    Member
    Data de inscriere
     14-12-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    161

    e clar, este mai mult decat evident ca el nu a baut apa pe canicula..

    Life sucks.. So.. why the fuck bother?
  14. #14
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-12-2006
    Locatie
     Location Location...
    Mesaje
    1003

    bine, apa pt angajati. ok, sunt oameni, merita sa munceasca in conditii decente. dar ce facem cu acest cadastru al orasului? il facem si noi? ca vreau sa concesionez loc de parcare si nu pot. as vrea sa vad si ceva propuneri legate de „interfata cu cetatenii”. printre altele se micsoreaza si perioada in care se inscrie un imobil in cartea funciara? ca acum dureaza de parca o scrie cineva de mana (pe ea, cartea) ..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.