Sesiunea de toamnă a BAC-ului, o nouă șansă, cu sau fără taxă

Sesiunea de toamnă a BAC-ului, o nouă șansă, cu sau fără taxă

861
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat se va desfăşura în perioada 18 august- 4 septembrie. Dacă pentru cei care își încearcă norocul pentru a doua oară examenul este gratuit, aceia care participă la BAC pentru a treia oară trebuie să plătească o taxă de 230 de lei. În situația în care absolvenţii de clasa a-XII-a nu au promovat examenul de bacalaureat, dar au luat note de trecere la unele probe și vor să le fie recunoscute, trebuie să plătească o taxă în funcţie de numărul probelor pe care le mai au de susţinut. 

Prima probă la examenul de BAC,  sesiunea de toamnă, va avea loc în perioada 18 – 19 august, când elevilor le vor fi testate competenţele lingvistice de comunicare orală în limba română.

Pe 19 și 20 august va avea loc evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, iar Competenţele digitale vor avea loc în perioada 21-22 august.

Probele scrise vor începe pe 25 august, iar primul examen va fi la limba şi literature română. Elevii vor susţine pe 26 august proba scrisă la limba şi literature maternă, iar pe 27 va avea loc proba obligatorie a profilului. Candidații vor susţine proba la alegere a profilului şi specializării în ziua de 29 august. Rezultatele la examenul de BAC 2014 vor fi afişate pe 1 septembrie, urmând ca elevii să poată depune, ulterior, eventualele contestaţii. Notele finale vor fi afişate pe 4 septembrie.

 



4 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1646

    Acum se fac aranjamentele bac-ul se da o data examen nu de 100 de ori

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2753

    Cei mai prosti din lume sunt specimenele care pica bacul … de parca cine stie ce monstruozitate de examen este…

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    807

    cocalari analfabeți

  4. #4
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2998

    succes si lor

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.