Craiova: Prinsă la furat în hypermarket

Craiova: Prinsă la furat în hypermarket

915
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

O tânără din comuna Teslui, județul Dolj, s-a ales, ieri, cu dosar penal pentru furt calificat, după ce poliţiştii craioveni au fost sesizaţi de către agenţii de pază ai unui hypermarket din Craiova cu privire la faptul că a fost surprinsă o tânără în timp ce sustăgea mai multe bunuri din incinta societăţii.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de siguranţă publică formată din poliţişti ai  Secţiei 2 Poliţie şi jandarmi din cadrul GJMB Craiova. În urma verificărilor efectuate,  tânăra a fost identificată. Ea sustrăsese produse cosmetice, băuturi alcoolice şi componente IT în valoare de 817 lei.

Prejudiciul a fost recuperat  în totalitate şi restituit.



4 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     11-03-2009
    Locatie
     Bailesti
    Mesaje
    226

    In Franta si Spania 817 lei inseamna 15% din salariul minim pe cand in Romania reprezinta aprox 95% din salariul minim, cam asta e diferenta! Nu avem de ce sa o compatimim pt ca este o hoata, daca fura un pateu sau un salam era de inteles. Eu sper sa faca puscarie desi sunt sigur ca procurorii o sa decida ca nu prezinta pericol social…

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     11-03-2009
    Locatie
     Bailesti
    Mesaje
    239

    Stai tu daca vrei si nu mai transmite nimic celor cu pareri diferite!

  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2768

    Pacat.. la noi o sa faca puscarie vreo 5 ani.. In Franta sau Spania la prejudiciul asta ii dadeau drumul in 48 de ore… mai ales ca prejudiciul a fost recuperat..

    Asta e diferenta de mentalitate si de situatia economica dintre Romania si restul Uniunii Europene.. din pacate !

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     23-05-2008
    Mesaje
    245

    Nu sunt de acord cu hotia, dar le transmit celor care ii doresc inchisoarea, sa stea ei acolo o noapte, sa vedem daca o sa le mai iese din minte vreodata…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.