Începe distribuirea cardurilor de sănătate

Începe distribuirea cardurilor de sănătate

1.595
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Acestea vor ajunge la asiguraţi prin poştă, urmând ca până la sfârşitul lunii octombrie, 91% din carduri, adică  12,4 milioane de exemplare, să intre în posesia titularilor.

Poşta Română va prelua, sorta, transporta şi distribui cardurile naţionale de asigurări de sănătate, urmând ca începând de mâine să fie trimise 600.000-700.000 de carduri pe zi, care vor fi distribuite în 20 de zile lucrătoare de la primire. Primii care vor beneficia de cardurile naţionale de sănătate sunt bucureştenii, iar de pe 22 septembrie această operaţiune va începe, concomitent, în mai multe judeţe din ţară.

Poşta Română va livra, potrivit protocolului, cardul de sănătate destinatarului în maximum 20 de zile calendaristice, începând cu ziua lucrătoare următoare celei în care trimiterile au intrat în reţeaua poştală.

Cardul va fi predat la domiciliul asiguratului

Cardul de sănătate va fi distribuit la domiciliul asiguratului și predat titularului pe baza actului de identitate. După două prezentări la domiciliul asiguratului, dovedite pe bază de document justificativ, operatorul de servicii poștale va preda cardul național casei de asigurări de sănătate în raza căreia se afla domiciliul asiguratului. Avizul pe care operatorul poştal îl lasă la domiciliul asiguratului, în cazul în care nu va fi găsit, va conţine numărul de telefon al factorului poştal, astfel încât asiguratul să îl poată contacta pentru a stabili intervalul orar în care poate reveni în zilele următoare pentru a-i preda cardul de sănătate.

Sursa: cvlpress.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1819

    Bani cheltuiti degeaba nu au nici o informatie utila grupa sanguina etc.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.