Dolj: Percheziții pentru infracțiuni economice de peste 3 milioane de euro

Dolj: Percheziții pentru infracțiuni economice de peste 3 milioane de euro

706
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 54 de descinderi se desfășoară în această dimineață, în 14 județe, printre care și Dolj, într-un dosar de infracțiuni economice în care mai multe persoane sunt bănuite că au comis ilegalități achiziţionând mărfuri în sistem intracomunitar din Ungaria, Bulgaria şi Polonia.

Perchezițiile au loc la sediile societăților comerciale, în București, Mehedinţi, Iaşi, Giurgiu, Bihor, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Dolj, Vrancea, Buzău, Ilfov, Ialomiţa şi Galaţi, și au fost puse în aplicare 30 de mandate de aducere.

Suspecții sunt acuzat că în perioada 2013-2014, ar fi realizat achiziţii de mărfuri în sistem intracomunitar din Ungaria, Bulgaria şi Polonia – mase plastice, materiale de construcţie, profile din PVC, ţevi, tablă, fier beton -, pe care le-ar fi revândut pe piaţa internă, sustrăgţndu-se de la plata TVA.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1897

    numai avem loc de infractori

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.