Craiova: Doi polițiști de la Rutieră au refuzat mita unui șofer

Craiova: Doi polițiști de la Rutieră au refuzat mita unui șofer

527
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Un craiovean de 40 de ani care nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care a traversat strada regulamentar a încercat, ieri după-amiază, să mituiască doi agenţi de poliţie ai Biroului Rutier Craiova. Bărbatul a vrut să le ofere 100 de lei pentru a nu rămâne fără permis. Oamneii legii au sesizat DNA, iar ofițeii au realizat flagrantul, craioveanul de 40 de ani fiind prins în momentul în care a oferit agenţilor de poliţie aceeaşi sumă pentru a nu se lua măsurile legale.

Cei doi polițiști se aflau în acțiunea de control al traficului rutier, moment în care au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care circulase pe strada Fraţii Goleşti, iar la trecerea de pietoni de la intersecţia cu strada Calea Bucureşti, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care a traversat strada regulamentar pe trecerea de pietoni.

Astfel, șoferul, Costin Pavel, a fost înștiințat că va fi cu amendat contravenţională şi, ca măsură complementară, i se va reţine permisul de conducere pentru neacordare prioritate pietonilor. Bărbatul a insistat să ofere suma de 100 lei pentru a nu fi sancționat, dar a fost refuzat categoric de agenţii de poliţie, care și-au anunțat superiorii și pe ofițerii DNA. Aceștia din urmă au realizat flagrantul, craioveanul de 40 de ani fiind prins în momentul în care a oferit agenţilor de poliţie 100 de lei.

Pavel Costin a fost condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.



3 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3254

    felicitari.

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2069

    Bravo lor

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    tuv
    0-day Member
    Data de inscriere
     24-08-2014
    Mesaje
    7

    ce om/// erau doi trebuia sa le dea 200 si nu mai aparea la ziar

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.