Dolj: Măsuri de ordine sporite, de ”Bobotează”

Dolj: Măsuri de ordine sporite, de ”Bobotează”

806
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj, în cooperare cu lucrători ai I.P.J. Dolj, Poliției Locale Craiova și I.S.U. Dolj, vor asigura măsurile de ordine publică pentru desfășurarea în condiții de siguranță a activităților organizate la Biserica ”Madona Dudu” din Craiova, la activitățile din Portul Calafat, Portul Cetate și Mânăstirea Maglavit, precum și la sărbătoarea tradițională cunoscută sub denumirea de ”Botezul Cailor” din municipiul Băilești.

De asemenea, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, în cooperare cu lucrători ai I.P.J. Dolj, Poliției Locale Craiova și I.S.U. Dolj, vor asigura măsurile de ordine publică pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestor activități organizate la Catedrala Mitropolitană ‘Sf. Dumitru’ din Craiova.

Jandarmii doljeni îi sfătuiesc pe participanții la aceste manifestări să acorde o atenție deosebită bunurilor personale, să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenția deoarece astfel de evenimente reprezintă momente prielnice pentru infractori, să manifeste spirit de solidaritate, vigilență în locurile aglomerate și să solicite sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv în situația în care este necesară intervenția acestora.

De asemenea, jandarmii sfătuiesc cetățenii să dea dovadă de înțelegere, să respecte indicațiile forțelor de ordine și să aștepte cu răbdare împărțirea apei sfințite fără a crea dezordine.

Foto: arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     19-08-2013
    Mesaje
    208

    Cred ca peste un an doi o sa fie cu bani.. Deja biserica e afacere , dezbina oamenii nu-i mai uneste …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.