Craiova: Portofel găsit în 1 Mai, restituit de un jandarm aflat în...

Craiova: Portofel găsit în 1 Mai, restituit de un jandarm aflat în timpul liber

1.304
21
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,67)

Un subofiţer din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, aflat în afara programului de lucru, a observat, aseară, pe trotuar, în zona căminelor de pe Bvd-ul 1 Mai, un portofel cu carduri și bani, aparținând unei studente a Universității de Medicină şi Farmacie din Craiova. 

Jandarmul a verificat portmoneul și a constatat că aparţinea unei domnişoare, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Filiaşi, studentă la medicină dentară, la Universitatea de Medicină şi Farmacie, din Craiova. În interiorul portofelului se găseau documentele personale, carduri bancare şi aproximativ 300 de lei.

Pe baza documentelor existente a fost contactată persoana căreia îi aparţineau bunurile, aceasta declarând că a pierdut portofelul în timp ce se afla la cumpărături, în  zona respectivă.

Jandarmul a restituit portofelul cu bunurile ce le conţinea persoanei în cauză, aceasta mulţumindu-i subofiţerului pentru integritatea şi modul în care şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu.



21 COMENTARII

  1. #21
    Newcomer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Mesaje
    18

    Acel jandarm si-a facut datoria de „OM” , nu de jandarm.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.