Moarte suspectă la Spitalul Slatina. Medicul Cornel Fulga, în rolul principal

Moarte suspectă la Spitalul Slatina. Medicul Cornel Fulga, în rolul principal

800
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Medicul de la unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean a fost suspendat astăzi din funcţie, după ce un bărbat din Găneasa care a trecut pe la Urgenţe pe tura sa a murit în condiţii suspecte.

Bărbatul în vârstă de 65 de ani, din Găneasa, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă sâmbătă, adus de o ambulanţă. Echipajul de prim ajutor a observat că bărbatul mirosea a alcool şi a menţionat în observaţiile medicale şi acest aspect.

Ajuns la Urgenţe foarte agitat, pacientul a fost trimis la secţia de Psihiatrie, fără însă a fi consultat. Totul s-a petrecut pe tura medicului Cornel Fulga, care a mai fost achetat cu câtiva ani în urmă pentru moartea unui bărbat din Drăgăneşti, Olt. La aproximativ şapte ore de când a ajuns la Psihiatrie, bărbatul a decedat. Din primele investigaţii, medicul legist a stabilit că bărbatul nu avea alcool în sânge.

Spitalul Judeţean a deschis astăzi o anchetă, iar conducerea a decis ca medicul să fie suspendat pe perioada cercetărilor. Medicul Cornel Fulga a mai fost suspendat din funcţie în urmă cu trei ani, dar a câştigat în instanţă dreptul de a reveni la servicu, iar spitalul trebuie să îi plătească un miliard de lei vechi.

Mihai Craioveanu



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     28-01-2009
    Mesaje
    980

    „Medicul” si „personalul medical” de la Auschwitz.

    Comentariu primit de mine pe rep. : mai i-a o carte de romana si invata !
  2. #2
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    744

    mi-i se pare mie sau a mai fost pus in situatia asta?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.