Craiova: Str. ”Emil Racoviță” nu a mai fost reparată de cel puțin...

Craiova: Str. ”Emil Racoviță” nu a mai fost reparată de cel puțin 15 ani

1.796
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Craiovenii care locuiesc pe Strada ”Emil Racoviță” sunt nemulțumiți de felul în care arată zona unde domiciliează. Strada cu pricina, ca cele mai multe din oraș, se prezintă deplorabil, iar asta de decenii. Oamenii de aici susțin că, în acte, ”Emil Racoviță” ar apărea asfaltată, iar banii investiți în ea ar fi dispărut, însă autoritățile locale spun că nu a mai beneficiat de niciun fel de reparații cel puțin din 2000. De menționat că, potrivit reprezentanților autorității publice locale, Serviciul de Administrare și Întreținere Drumuri din Cadrul Primăriei Craiova deține documente legate de lucrări de drumuri până la nivelul anului 2000. Asta înseamnă că strada a trecut neobservată atât sub conducerea lui Vasile Bulucea, Antonie Solomon și, până la proba contrară, pe mandatul Olguței Vasilescu. 

 

screenshot.287

În urma solicitării adresate municipalității referitoare la informații despre eventuale lucrări de reparație pe Strada ”Emil Racoviță” din Craiova – dacă a fost pietruită ori asfaltată, care au fost costurile, de cine a fost efectuată lucrarea și câți ani este garantată lucrarea – reprezentanții Primăriei Craiova au transmis Craiova Forum că, ”în urma studierii acestor documente s-a constatat faptul că începând cu anul 2000 și până în prezent, pe strada Emil Racoviță nu s-au executat lucrări de reprarații cu asfalt sau pavaj.

Pe cale de consecință, pentru această stradă nu vă putem preciza data la care a fost executată ultima lucrare de reparație, care au fost costurile și de cine a fost executată ultima lucrare”, se arată în răspunsul primit de la Primăria Craiova.

 

Așteptăm, în continuare, fotografii cu străzile pe care locuiți și problemele pe care le întâmpinați din cauza modului în care arată, pe pagina noatră de Facebook – https://www.facebook.com/craiovaforum sau la adresele de e-mail ami@craiovaforum.ro/ana-maria@craiovaforum.ro.



9 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3523

    Sa intelegem ca strazile care figureaza asfaltate sunt „mit urban”. Ce frumos au ocolit raspunsul cei de la primarie
    Trebuia sa spuna.. strada figureaza cu pamant pe ea.. cu balas.. cu pietris.. pietruita.. asfaltata… dar n-au zis nimic .. au zis doar ca nu s-au efectuat lucrari de reparatii

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     20-01-2015
    Mesaje
    78

    Au „asfaltat-o” si pe asta .A bagat primaru’ banu’ in buzunar – stim povestea .

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     31-05-2011
    Mesaje
    24

    Nici nu o sa vedem prea curand strazi asfaltate sau cel putin pietruite, in Romanesti exista 90% strazi pe care nu se poate merge dupa ce ploua sau ninge, sa numai vorbim de canalizare care de 10 ani PROMIT ca se tot apuca,cred ca urmatori 20 de ANI o sa inceapa lucrarile pentru canalizare iar in urmatori 40 de ANI pentru asfaltare + 10 ANI intarziere sper ca ai nostri nepoti o sa aiba un cartier de……” VIS „

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3621

    asa raman toate.asta e cu muzica

  5. #5
    Coder
    Data de inscriere
     06-10-2005
    Mesaje
    233

    In Craiova e rau de tot pe unele strazi

  6. #6
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2530

    Sunt multe in situatia asta

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  7. #7
    Junior
    Data de inscriere
     20-01-2015
    Mesaje
    90

    Astia de la periferii sa astepte sa se asfalteze prin centru si apoi pe la ei .Ca pe acolo prin periferii nu e traficul din oras ..

  8. #8
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3536

    Ba da daudusi cu mucii in fasole.. de parca astia din periferii ar fi sobolani nu ar fi oameni..

  9. #9
    Junior
    Data de inscriere
     20-01-2015
    Mesaje
    91

    Dar cand v-ati facut case nu ati stiut ca nu aveti drumuri , canalizare , apa , etc ?
    Acum e vinovata primaria ca nu va asigura conditii ? Cand ati fost rugati de primarie sa donati din pamanturi sa se lateasca drumul ca sa se faca strada de ce ati refuzat ?
    De asta traiti ca sobolanii , cum bine punctezi tu , ca nu vreti voi – nu ca nu poate primaria sa va construiasca infrastructura

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.