Craiova: Au alimentat mașina și au fugit. Tactica n-a mers…

Craiova: Au alimentat mașina și au fugit. Tactica n-a mers…

1.393
22
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Ionuț Radu, de 20 de ani, şi Alexandru Răduț, 21 de ani, ambii din Craiova, au mers, ieri dimineață, să alimenteze mașina cu combustibil, la o stație Petrom, situată în zona Gării, nu înainte de a demonta plăcuțele de înmatriculare ale autovehiculului WV Golf cu care circulau. Asta pentru că știau că nu au niciun ban cu care să achite combustibilul și au de gând să plece înainte să plătească, în speranța că, astfel, ca poliția nu o să-i poată identifica.

 

Cei doi tineri au dat ”lovitura” ieri dimineața, la ora 04:39. Au alimentat cu combustibil autoturismul și au plecat fără să achite contravaloarea, în sumă de circa 300 de lei. Agentul de pază al stației PECO a alertat imediat poliția, care i-a și prins pe cei doi.

 

În momentul depistării lor, pe autoturism nu erau montate plăcuţele cu numărul de înmatriculare, pentru că tinerii le ascunseră în portbagaj. Nu au luat, însă, în considerare faptul că stația de carburant este supravegheată video. În plus, ”Ionuț Radu, cel care conducea mașina, emana miros de alcool, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la UPU Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice”, a precizat Amalia Căprărin, purtător de cuvânt din cadrul IPJ Dolj.

 

Din verificări s-a stabilit că tinerii au alimentat vehiculul cu benzină în valoare de 303,15 lei, după care au părăsit staţia fără a achita contravaloarea, niciunul dintre aceştia neavând bani asupra lor. Polițiștii craioveni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar în sarcina lui Ionuț Radu s-a reținut și infracțiunea de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

 



22 COMENTARII

  1. #21
    Member
    Data de inscriere
     17-02-2012
    Mesaje
    121
    Citat Mesaj initiat de razvan.r11
    Prietene am fost la sectie, stiu tot ce s-a intamplat in afara de declaratii, aa si mei mentionez ca au zis politistii ca declaratiile au fost identicecu punct si virgula, nu au platit nimic in plus, iar soferului i s-a retinut permisul pentru consumul de alcool deoarece aveau cei de la statia Peco inregistrari cand s-a dat jos de la volan si masina a stat in statia Peco a luat-o un politist si a dus-o la sectie. Eu spun din ce mi-au spus politistii si prietenul meu acum ca tu ai gasit pe net legi si esti mai informat ca mine pace tie.

    pai camerele de la statiile de benzina nu sunt omologate si nu sunt acceptate ca proba in instanta,asa ca nu le ramanea politistilor decat sa recunoasca soferul ca el a condus

  2. #22
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3713

    Asta cu camerele este deja SF. Unii le accepta altii nu, depinde de dispozitie. Crezi ca aia de la DNA de fac flagrante au camere omologate?
    Spune-mi si mie ce inseamna pentru tine camera omologata?

    Daca inregistrarea nu este editata si este originala nu vad care ar fi problema camerelor digitale.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.