Craiova: Cetățeni cercetați pentru furt de energie electrică

Craiova: Cetățeni cercetați pentru furt de energie electrică

684
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Șapte persoane din Craiova și județ au fost depistate de polițiștii Secției 6 Craiova, care au organizat și desfășurat  o acțiunune în comun cu lucrători din cadrul CEZ DISTRIBUȚIE, că s-au racordat ilegal la sistemul de distribuție a energiei electrice.

 

Oamneii legii au întocmit în cele șapte situații dosare penale pentru furt de energie electrică. Printre cazurile descoperite s-au numărat:

 

  • Pe strada Drumul Jiului, a fost depistată B.AMELIA, 20 de ani, din comuna Teasc, care era racordată ilegal la rețeaua electrică de distribuție stradală.
  • Pe aceeași stradă a fost depistată și F.ILEANA, 32 ani, din Craiova care era racordată ilegal la rețeaua electrică de distribuție stradală.
  • Pe str. Dorobanților, a fost depistat T.ION, 24 ani, din Craiova care era racordat ilegal la rețeaua electrică de distribuție stradală
  • Iar pe Aleea 1 Călușari a fost depistată M.MARIA, 28 ani, din Craiova, care de asemenea era racordată ilegal la rețeaua electrică de distribuție stradală.

Foto: arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3841

    de bogati furau astia?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.