Craiova: Începe sesiunea extraordinară a Bacalaureatului

Craiova: Începe sesiunea extraordinară a Bacalaureatului

836
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elevii din clasa a XII-a, care sunt în loturile naționale, participante la competițiile internaționale, încep, astăzi, Bacalaureatul, varianta specială. Aceștia au avut la dispoziție două zile (16, 17 mai a.c.) pentru a se înscrie la sesiunea extraordinară, la secretariatele şcolilor unde studiează. Restul elevilor vor susține sesiune obișnuită a examenului de Bacalaureat între 25 și 29 mai.

 

Olimpicii încep astăzi Bac-ul cu proba orală la Limba Română. Pe 20 şi 21 mai, vor fi testați la competenţele digitale, iar între 22 şi 23 mai, vor suţine proba orală la limba străină.

 

Probele scrise vor începe pe 25 mai, cu limba şi literatura română, iar pe 26 mai – testarea obligatorie a profilului. Ultima probă, respectiv proba la alegere a profilului şi specializării, va avea loc pe 27 mai.

Prima



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2778

    Sa vedem tot sub 50 la suta

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     12-10-2010
    Mesaje
    118

    asteptam perlele

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.