Dolj: Șofer de ocazie, urmărit de poliție pe ulițele satului

Dolj: Șofer de ocazie, urmărit de poliție pe ulițele satului

1.099
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,00)

Un tânăr de 25 de ani, din comuna Apele Vii, județul Dolj, a fost urmărit de polițiștii din localitate și prins după o cursă pe drumurile comunale, pentru că nu a vrut să oprească la semnal regulamentar de oprire și a continuat deplasarea.

 

Polițiștii au procedat la urmărirea celui în cauză pe drumurile comunale din localitate, în scurt timp fiind oprit. La vederea poliţiştilor, cel în cauză a devenit recalcitrant fapt pentru care polițiștii l-au imobilizat şi condus la sediul Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi unde a fost identifcat în persoana lui Mircea R.,  25 de ani, din comuna Apele Vii, județul Dolj.

 

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. De asemenea, persoana în cauză emana halenă alcoolică, însă a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, precum și recoltarea de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

 

Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis și refuz recoltare probe biologice.



3 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3883

    Pe la „tara” sunt multi care merg fara permis.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     01-01-2008
    Mesaje
    3

    s-au intamplat mult mai multe acolo dar in raportul de eveniment al politiei nu s-a mai intrat in amanunte…a incercat de mai multe ori sa loveasca si autospeciala politiei pe parcursul urmaririi…fiind recidivist la ce sa te astepti…

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     29-11-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    142
    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    Pe la „tara” sunt multi care merg fara permis.

    Pe la tara ca pe la tara ca merg pe camp da-i dracu mai dau intr-un pod nimic foarte grav, dar beleau a mare ca si mai multi merg fara permis in oras si in loc de poduri si santuri cauzeaza accidente foarte grave !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.