Craiovenii, invitați să afle gratuit cum se pot iniția în afaceri

Craiovenii, invitați să afle gratuit cum se pot iniția în afaceri

1.314
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Pentru cei care doresc să inițieze o afacere sau acelora ce au deja o afacere, AESA-Agriconsulting Europe SRL împreună cu partenerii săi, Asociația „Societatea Națională Spiru Haret pentru Educație, Știință si Cultură„ și “Asociația Mereu pentru Europa” organizează marți, 23 iunie 2015, și miercuri, 24 iunie 2015, o serie de evenimente dedicate culturii antreprenoriale.

 

Cât este știință și cât este artă atunci când vine vorba de antreprenorat? Cât este intuiție și cât este cunoaștere? Până unde este talent nativ și de unde începe învățarea? Ce primează: gândirea strategică sau rapiditatea reacției? Ce face un antreprenor pas cu pas, de la idee, până la eșec sau succes?

 

Răspunsurile, dar și exemple de instrumente pragmatice, pot fi cunoscute pe data de 23 iunie, când va avea loc, începând cu ora 17.30, o Masă Rotundă ce propune participanților o incursiune în cultura antreprenorială autohtonă, precum și în problemele, dar mai ales oportunitățile oferite de mediul de afaceri românesc. Invitatul special al evenimentului este Mircea Ungureanu, cu o experiență de 16 ani în diferite domenii, precum vânzari directe, MLM, banking, FMCG, training, dezvoltare rețele, IT si fonduri europene, dintre care 2 ani în Timișoara si 5 în Bucuresti. Din 2008 se află în Craiova unde a inițiat și activitatea de training/coaching, activitate în care peste 1000 de persoane au beneficiat de experiența sa transpusă în diferite formate de curs atât local, cât și în restul ţării.

 

Pe data de 24 iunie va avea loc, începând cu ora 10.00 un Atelier de Lucru dedicat planningului strategic de business. Sub titlul Antreprenoriatul: Planificarea Creativității și Creativitatea Planificării, atelierul propune participanților o abordare pragmatică a antreprenoriatului, încurajând o construcție sănătoasă a afacerii, de la „fundație” către „finisaje”. Invitatul special al evenimentului este Marius Focșa, CEO al firmei Chronax, antreprenor de peste 15 ani și expert în fiscalitate.

 

Participarea la ambele evenimente este gratuită. Pentru înscrieri, accesați formularele de înscriere din link-urile de mai jos.

Formular Masă Rotundă
Formular Atelier de Lucru



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    546

    Deoarece nu este o stire despre un conducator auto care a comis un accident grav, sau despre un tanar care a facut sau desfacut (o fapta grava), sau despre un contract al primariei inceput, neonorat sau inutil, sau despre un grup de cetateni de o alta cetatenie sau etnie, sau despre nu stiu ce om politic corupt care a furat, inselat, mintit . . . nu vor fi comentarii . . . .dar, stirea ar putea fi interesanta pt multi, daca s-ar anunta si locatia adica sediul societatii unde va avea loc traningul.
    Asteptam raspuns.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.