Craiova: Termen limită riscant pentru reabilitarea Parcului ”Romanescu”

Craiova: Termen limită riscant pentru reabilitarea Parcului ”Romanescu”

4.505
21
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Primăria Craiova trebuie să finalizeze până la sfârșitul anului în curs proiectul de reabilitare a Parcului ”Nicolae Romanescu”, pentru care are la dispoziție o sumă consistentă de bani, nu însă și timp suficient ca să-i cheltuiască. Asta pentru că proiectul a fost depus târziu, licitația a fost organizată abia în aprilie și încă nu s-a terminat. Cert este că până la 31 decembrie 2015 parcul trebuie să fie gata.

 

Proiectul câștigat de primărie prevede reabilitarea mobilierului urban, iluminatului public, cascadelor și aleilor. În plus, va fi montat și un sistem de supraveghere video cu dispecerat, dar și unul de irigat pe întreaga suprafață verde. Totul trebuie terminat în doar trei luni, în caz contrar autoritățile vor pierde banii europeni – 11 milioane de euro, întrucât au fost obținuți pe exercițiul financiar 2007-2014 și au termen clar pentru a fi cheltuiți.

 

Parcul ”Romanescu” se întinde pe o suprafață de 96 de hectare și este cel mai mare parc natural din estul Europei.

 

Sursa foto: RAADPFL Craiova

 



21 COMENTARII

  1. #21
    @#I
    Senior Member
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    863
    Citat Mesaj initiat de boqqdan
    cunosc arhitectul care s-a ocupat de proiectarea spatiilor dar din cate am auzit s-au marit spatiile pentru animale la standarde europene. personal, si eu as desfinta-o.. probabil situatia cu acei catei e temporara. sper.

    Mulțumesc pt răspuns.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.