Reguli noi, în Craiova!

Reguli noi, în Craiova!

1.801
21
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Gospodărirea urbei se va face după reguli noi, adaptate, se pare, vremurilor actuale. Municipalitatea vrea să schimbe regulamentul întocmit în acest sens și anunță amenzi usturătoare pentru cei care le încalcă: cine aruncă zăpada în drum, parchează pe pista de biciclete sau dezmembrează mașini pe domeniul public.

 

Regulamentul de gospodărire a orașului în varianta îmbunătățită prevede că, începând de la iarnă, obligația celor care curăță trotuarele din fața proprietăților este să să-și strângă zăpada și gheața în grămezi la marginea trotuarului. Ca să fie treaba treabă, aruncatul zăpezii pe carosabil va fi sancționat. Cine nu se va supune, va risca amenzi între 500 și 1.500 de lei, pentru persoane fizice si între 1.000 și 2.500 de lei, pentru persoanele juridice.

 

Parcatul mașinilor pe pista destinată bicicletelor va fi sancționată

 

Soferii care vor staționa sau parca pe pistele pentru bicicliști, dar și cei care vor parca pe trotuarele delimitate în mod vizibil de partea carosabilă, vor fi sancționați cu amenzi între 500 și 1.000 de lei (persoanele fizice), respectiv 1.000 și 1.500 de lei (persoanele juridice). Totodată, în aria amenzilor vor intra și cei care dau foc la deșeuri în curți, între 500 și 1.000 de lei ,sau dezmembrează vehicule pe domeniul public.



21 COMENTARII

  1. #21
    Newcomer
    Data de inscriere
     01-12-2012
    Mesaje
    26
    Citat Mesaj initiat de Slick
    @Penultimele doua specimene, Sergiu si Ovidiu:

    Da, am mers si cu bicicleta si cu masina si pe jos si cu avionul……, nu, nu lucrez la sc ferma srl, fac pariu ca lucrez de 20 de ori mai bine ca tine, bag mana-n foc, asta in cazul in care tu lucrezi undeva si nu te sponsorizeaza taticutul.

    De obicei plimbarea pe jos o fac seara pe racoare si nu transpir si nu catre serviciu, ziua pe crapatul de caldura si medicul iti indica sa nu iesi din casa, deci nu are nici o logica ce latrii tu pe acolo Sergiule.

    Domnule Ovidiu, eu seman cu mine si atat, nu stiu despre care ala vorbesti tu. Vroiam doar sa subliniez faptul ca si mersul pe jos e bun, chiar si vara, dar noi daca suntem invatati numai la AC in masinuta cumparata de taticutu de aia avem si pretentii sa ne faca statul de toate, o sa ajungem sa asteptam sa vina statul sa ne stearga si la c*r ca noi nu mai stim cum se face, am uitat. Asa si cu bicicletele, daca nu ai pista tu saracul de tine nu mai ai pe unde sa mergi, inainte cum mergea lumea si fara atatea piste?

    Majoritatea isi mananca de sub unghie de foame, tineri care iasa din facultate nu au ce munci ca nu sunt locuri de munca si voi vreti piste de bicicleta

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.