Dolj: Traficant de minore din Palilula, prins în urma unei razii a...

Dolj: Traficant de minore din Palilula, prins în urma unei razii a poliției

2.066
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Andrei Marius Fabian, în vârstă de 30 de ani, din comuna Bucovăţ, satul Palilula, din Dolj, care avea de executat o pedeapsa cu închisoarea pentru săvârşirea infractiunilor de trafic de persoane, după ce a obligat două fete să se prostitueze pentru el, în zona limitrofă Craiovei, a fost găsit de poliție și încarcerat în Penitenciarul Craiova.

 

Bărbatul are de ispășit o pedeapsă cu închisoarea de 8 ani și 3 luni, pentru săvârşirea infractiunilor de trafic de persoane, mai exact pentru că a exploatat sexual două fete minore. El a fost identificat ieri, de polițiști din cadrul Secţiei Nr. 3 Poliție Rurală Bucovăț, care au organizat şi desfăşurat o acţiune în vederea prinderii persoanelor urmărite şi a celor care se sustrag executării pedepsei închisorii.

 

Acesta a fost reținut în 2013 de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Craiova, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, fiind acuzat de oamenii legii că, în perioada aprilie – noiembrie 2012, a racolat două tinere, ambele minore, din Dolj, pe care le-a obligat la practicarea prostituţiei în folosul său.

 

Foto: arhivă



3 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4094

    Die Fish !!

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3166
    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    Die Fish !!

    ))

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    671

    in marea majoritate a cazurilor nici minorele nu sunt chiar asa de inocente. sigur, pestele trebuie bagat in intr-un acvariu. mic.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.