Craiova: Peste 900 de mașini cu numere străine, verificate de Rutieră

Craiova: Peste 900 de mașini cu numere străine, verificate de Rutieră

724
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Timp de o săptămână, polițiștii Biroului Rutier Craiiova împreună cu poliţişti din cadrul Secţiilor de poliție urbană 1-6 Craiova și specialişti din cadrul Registrului Auto Român- Agenţia Dolj  au organizat ample acțiuni pentru verificarea legalitățiii circulației pe drumurile publice a autovehiculelor înmatriculate în alte state.

 

În urma controalelor, desfășurate în perioada 3 – 9 august a.c., au fost verificate peste 900 de vehicule înmatriculate în alte state. Polițiștii doljeni au constatat cinci fapte de natură penală, precum și 401 abateri de natură contravenţională pentru sancționarea cărora oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de aproape 60.000 lei.

 

De asemenea, polițiștii craioveni au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 15 permise de conducere, au retras 31 de certificate de înmatriculare și 23 de seturi de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

          



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     18-02-2010
    Locatie
     Bals
    Mesaje
    227

    Sa dea in ei……… mai ales in aia de BG

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.