Dincă: Eu am condus campania lui Băsescu în Craiova, iar Solomon l-a...

Dincă: Eu am condus campania lui Băsescu în Craiova, iar Solomon l-a trădat

883
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Viceprimarul Mărinică Dincă, desemnat candidat al PDL la aegerile pentru funcţia de primar al Craiovei, a mai lansat un atac la adresa primarului în funcţie, Antonie Solomon, pe care l-a acuzat că l-a trădat pe Traian Băsescu în campania prezidenţială din 2009.

“Despre iubirea lui nemăsurată a lui Antonie Solomon pentru şeful statului pot să vă spun că, în 2009 eu i-am condus campania pe Craiova, iar el l-a trădat. L-a trădat, vedeţi ce des se repetă cuvântul ăsta, când vorbim despre domnul Solomon? Bineînţeles că el nu o să recunoască niciodată. De aceea le spun şi foştilor noştri colegi cărora le-a promis că-i pune pe listă la UNPR, să nu-şi facă vise, că cine a trădat o dată, va trăda şi a doua oară”, a spus Mărinică Dincă, la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Dolj.

Vicele pedelist a mai spus despre Solomon că a fost primit, menţinut şi susţinut în partid doar la insistenţele lui Radu Berceanu.

“Domnul Solomon spune despre mine pe unde apucă un lucru: că sunt reprezentantul unui grup de interese şi că sunt omul lui Radu Berceanu în filiala municipală. Pot să vă spun că domnul Berceanu a avut un singur protejat în filiala municipală şi acesta a fost Antonie Solomon. Radu Berceanu a fost cel care l-a sprijinit, peste Biroul Permanent Judeţean, când a venit în partid, deşi mulţi colegi nu au fost de acord. După aceea, când s-a întors de la închisoare, tot Radu Berceanu l-a adus de mână la primele două şedinţe, l-a aşezat pe scaun şi ne-a spus: “Vă rog să-l susţineţi”. Şi noi l-am susţinut, pentru că credeam că suntem o echipă. E o mare lipsă de caracter să nu poţi să recunoşti cine te-a susţinut în PDL”, a povestit Mărinică.

Sursa: oradedolj.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     28-01-2009
    Mesaje
    1012

    „…Solomon l-a tradat pe Basescu…” Dinca face campanie electorala in favoarea lui Solomon. Asta se intelege .
    O astfel de afirmatie nu poate decat sa-i aduca puncte lui Solomon.
    Or Dinca e prea „dastept” or chiar il vrea pe Solomon primar din nou .
    Deci, Dinca e cu Base, iar Solomon l-a tradat pe Base..
    Adevarul e ca sunt toti varza, dar Solomon e un pic mai destept decat ceilalti.
    Dinca, neica, nu prea te duce neuronul !. Bine ca esti tu slujitorul suspus pe viata al lui Base !

    E amuzant sa urmaresti ce spun geniile astea…

    Comentariu primit de mine pe rep. : mai i-a o carte de romana si invata !
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     06-02-2009
    Locatie
     Unde nu te astepti!
    Mesaje
    4855

    Sigur il are cu ceva la mana Solomon pe Dinca!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.