A încercat să intre ilegal în România ascuns pe osia unui camion

A încercat să intre ilegal în România ascuns pe osia unui camion

1.025
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit un bărbat care a încercat să intre ilegal în România ascuns pe osia unui camion.

 

screenshot.507Ieri, în jurul orei 22.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion marca Renault, un cetăţean turc care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, frigidere din Turcia pentru o societate din Franța.

 

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit un bărbat ascuns sub remorcă, aşezat pe suportul roţilor de rezervă. Persoana în cauză nu avea asupra sa niciun document de identitate şi nu vorbea nicio limbă de circulaţie internaţională.

 

Conform  protocolului româno – bulgar, atât şoferul cât şi bărbatul ascuns au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     12-12-2012
    Mesaje
    180

    Ca si cum ai incerca sa te strecori in Iad….chiar daca nu ai treaba acolo sau vrei sa ajungi mai departe tot nu trebuia sa treci pe aici.

    ''I fear the day that technology will surpass our human interaction. The world will have a generation of idiots.'' Albert Einstein. That day is today.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.