Dolj: Sute de amenzi pentru șoferii băuți și vitezomani

Dolj: Sute de amenzi pentru șoferii băuți și vitezomani

1.172
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aproximativ 340 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, dar și luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale din Dolj au fost angrenați, în această săptămână, în activități pentru prevenirea infracționalității și pregătirea antivictimală a cetățenilor.

 

Ca urmare a acțiunilor și controalelor efectuate în perioada 20-26 august a.c., polițiștii doljeni au constatat 48 fapte de natură penală, situații în care au fost întocmite dosare de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale. Totodată, pentru neregulile constatate au fost aplicate și 861 sancțiuni contravenționale de peste 178.000 de lei, din care 10 sancțiuni au fost aplicate la regimul circulației, pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, alte 291 amenzi pentru viteză, iar 14 sancțiuni au fost aplicate șoferilor pentru nerespectarea prevederilor în ceea ce privește depășirea.

 

Oamenii legii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 43 de permise de conducere, 13 dintre acestea fiind reținute pentru consum de băuturi alcoolice, iar alte 16 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost retrase și 22 certificate de înmatriculare.



3 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     30-09-2009
    Mesaje
    121

    Nu am bani sa-mi omologhez jantele pe masina, motiv pentru care nu v-oi preda certificatul pentru retinere avand ca rezultat AMENDA ! e corect ?

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4150

    alcoolistii fara permise pe viata

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4597
    Citat Mesaj initiat de niculicitavi
    alcoolistii fara permise pe viata

    De acord

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.