Universității din Craiova i-au crescut gradele

Universității din Craiova i-au crescut gradele

1.022
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Calitatea programelor de studii oferite de UCV, pe managementul calităţii, pe procedurile interne de lucru, dar şi pe cercetare a fost evaluată extern de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) și a primit calificativul „Grad de încredere ridicat”, a anunțaț, astăzi, conducerea instituției de învățământ superior. La ultima evaluare, în 2009, UCV nu s-a putut lăuda cu rezultate prea bune. 

 

Evaluarea Agenției s-a făcut din punct de vedere al interesului public, precum şi al măsurilor asigurate pentru creşterea calităţii în procesul de predare-învăţare şi în exercitarea dreptului legal de acordare a diplomelor şi calificativelor, au mai precizat reprezentanții UCV

Faţă de precedenta analiză ARACIS, Universitatea din Craiova a obţinut, în acest an, rezultate cam de două ori mai bune. Poate că şi criza ne-a ajutat pentru că a trebuit să facem mai flexibile programele, structurile şi să le adaptăm. Rezultatele evaluării ARACIS reprezintă dovada clară că Universitatea din Craiova este una din instituţiile de învăţământ superior unde se face învăţământ de calitate, care pune în prim-plan perfecţionarea studenţilor în domenii de interes pe piaţa muncii. Prin punerea în valoare a inteligenţei şi pasiunii pentru cunoaştere, a dinamismului şi creativităţii studenţilor şi cadrelor didactice, universitatea s-a consolidat ca o „insulă de excelenţă” cu solide punţi ce asigură cooperarea academica internă şi internaţională”, a declarat prof. univ. dr. Dan Claudiu Dănişor

 

Universitatea din Craiova şcolarizează în prezent 12.756 de studenţi la studii universitare de licenţă, 4.465 la studii universitare de master şi 335 de doctoranzi.



2 COMENTARII

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     17-10-2008
    Mesaje
    69

    Chiar nu exista in arhiva voastra o alta poza cu Universitatea din Craiova?

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4431

    De ce man, ca e frumoasa la fatza aia roscata

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.