Dolj: Copilul dispărut de acasă a fost găsit mort

Dolj: Copilul dispărut de acasă a fost găsit mort

1.497
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cristi, băiatul de 14 ani, din comuna doljeană Cârna, care a fost dat dispărut de acasă în urmă cu mai bine de o săptămână, a fost găsit, astăzi, fără suflare, într-un canal de irigații situat într-o zonă mlăștinoasă de pe raza localității. Anchetatorii urmează să stabilească cu exactitate cauza decesului.

 

Adolescentul avea probleme de sănătate care îi afectau mersul, și se afla sub tratament strict, fiindu-i necesară administrarea zilnică de medicamente. Băiatul dispăruse de acasă săptămâna trecută, iar părinții au apelat la poliție pentru a-l găsi. Pentru căutarea lui au fost aduși special și câini de urmă de la Sibiu.

 

Trupul băiatului va fi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei exacte care a dus la decesul acestuia.



6 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4593

    Pacat. Aveti grija de copii, de familie.. ca uite se pot intampla tragedii din astea.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     17-06-2009
    Mesaje
    58

    Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace! Copii sunt greu de supravegheat, mai ales la sat. Satul Carna este o localitate de frontiera cu oameni linistiti care au grija de copii si de gospodariile lor. Din pacate, lipsa locurilor de munca ii obliga sa ii lase singuri pe copii minori cand merg sa lucreze cu ziua sau cand merg la muncile campului. Pacat ca nu s-a reusit gasirea la timp a copilului pentru a fi salvat.

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4294

    Tip.
    Dumnezeu sa aibă grija de el acolo
    Părinții erau beți?

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     25-10-2009
    Locatie
     aƒaƒ£aƒ‘aƒaƒ˜
    Mesaje
    7407

    Dumnezeu sa-L ierte !!!!

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4607

    Care Dumnezeu? Nu va mai puneti atata speranta intr’un termen atat de ambiguu. Mult mai ok ar fi sa va construiti mental un inger pazitor care sa fie al vostru si sa va fie aproape. Dumnezeu e prea generic si… nu are timp de toti si toate .

    De ce sa-l ierte Dumnezeu pe acest copil? A facut pacate? Oare ce pacate a facut si a avut?
    Dumnezeu nu-l iarta fiindca nu are pentru ce sa-l ierte.. era un copil si a avut o moarte stupida.

    PRINCIPALA VINA pentru cele intamplate este a SISTEMULUI SOCIAL si al educatiei… educatie care tine tot de sistemul social.
    Nivelul de trai, neajunsurile din Romania, impasibilitatea autoritatilor, nivelul de educatie si de protectie sociala.. astea sunt principalele bube care au dus la o asemenea tragedie.

    Pe la tara copii normal ca stau nesupravegheati ca parintii aia au o gramada de alte treburi. Trebuie sa-si castige existenta, sa aiba ce sa le puna pe masa la copii.
    Nu toti or bea si or fuma.. asa cum spune Moise Guran..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  6. #6
    Junior
    Data de inscriere
     30-11-2011
    Mesaje
    57

    dumnezeu sa-l odihneasca!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.