Concertul lui Stefan Banica se tine in polivalenta

Concertul lui Stefan Banica se tine in polivalenta

868
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,33)

 Spectacolul susţinut de Ştefan Bănică Jr. va avea loc la Sala Polivalentă în data de 12.11.2015, începând cu ora 19.30, accesul fiind posibil începând cu ora 18.30.
Decizia vine în urma  şedinţei tehnice organizată astăzi, 11 noiembrie 2015, la sediul Grupării de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti Craiova”, întâlnire la care au participat reprezentanţii ISU „Oltenia”, Poliţiei Municipiului Craiova, firmei de pază şi protecţie angajată de organizator, reprezentantul organizatorului spectacolului şi reprezentanţi ai Sălii Polivalente din Craiova.
Instituţiile abilitate au luat act de faptul că Sala Polivalentă este în plin proces de intrare în legalitate prin expertiza tehnică în baza legislaţiei nou-apărute, ceea ce conferă dreptul de a susţine şi activităţi culturale pe lângă cele sportive.
Totodată atenţionăm spectatorii că locurile de parcare sunt limitate din cauza lucrărilor care au loc la noul stadion.
Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere!



8 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4698

    Atâta incompetență din partea autorităților.. Cu 50 de ani în urmă.. mai mergea dar.. în 2015.. las-o dracu’.. Uite că e albă ba nu că-i neagră.. da pân’ la urmă-i gri..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     09-03-2011
    Mesaje
    151

    Motivul ăla cu „au luat act” pare un pumn băgat în gura … asta ca sa nu mai spunem ca se creează un precedent periculos deoarece de acum înainte orice bomba care e în curs de intrare în legalitate … adică are niște proiecte și ceva documentație depusă poate funcționa … deci nu s-a schimbat nimic … e totul ca înainte … numai ca nu mai este declarație pe proprie răspundere e un dosar ascuns sub nu știu ce birou … timp în care se poate întâmpla din nou o tragedie

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     12-10-2010
    Mesaje
    197

    ieri nu era, azi e. decat autorizatii luate asa…

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-11-2014
    Mesaje
    0

    bai astea de la ISU ii banuiam de mult timp de prostie de atunci de cand am vazut primele lor exercitii de simulare la catastrofe… cutremur, incendii, inundatii… ori am asistat la cateva controale ale lor… sa nu mai zic ca o mare parte din vina pentru tragedia din Colectiv le apartine… pai cum frate sa blochezi desfasurarea de evenimente pe cele mai niu Arene din tara la ora actuala… cand ele sunt dotate pana in dinti… celelalte baruri si arene darapanate si cu o singura iesire sunt OK alea pot functiona dar astea super doatate si noi nu pot…. cat sa fii de tampit… lasati pe altii in locul vostru ca daca vine o tragedie peste noi e nasol rau… ori punetiva serios pe treaba asta daca sunteti capabili sa faceti treaba…..

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     10-11-2015
    Mesaje
    1

    Cladirea este conforma, doar ca cei care au cumparat materialele ( Solomon ) nu au luat hartiile de la producator care sa confirme asta. Ce era asa greu de inteles?

  6. #6
    0-day Member
    Data de inscriere
     05-01-2009
    Mesaje
    6

    incompetenta poate fi din partea ISU………….o f buna abilitate a demonstrat primaria, care a aratat ca nu e chiar asa cum zic ei

  7. #7
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-11-2015
    Mesaje
    1

    acum, sincer…daca nici Polivalenta nu e facuta ok….sunt iesiri peste iesiri, din cate stiu au sistem de alarma in caz de incendiu, pompier angajat…acum, nu e vina administratiei actuale ca predecesorii nu au fost in stare sa solicite firmelor documentele care dovedesc calitatea materialelor folosite.keep calm ca la Polivalenta-i safe!

  8. #8
    Junior
    Data de inscriere
     04-09-2008
    Mesaje
    61

    Național Arena a găzduit finala UEFA si acum este închisă pt ca nu corespunde…nu mai înțeleg nimic.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.