20 de ani de închisoare pentru ciobanul care și-a ucis patronul în...

20 de ani de închisoare pentru ciobanul care și-a ucis patronul în fața poliției

1.117
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Marin Băcioiu, în vârstă de 60 de ani, din comuna Daneţi, a fost ucis în luna martie cu sânge rece chiar în fața sediului de poliție. Ucigașul a fost un cioban pe care acesta în angajase la stâna lui. Victima a mers la Postul de Poliție din Amărăștii de Jos poliţie şi a depus plângere împotiva fostului său angajat, Marin Păun. Băcioiu le-a povestit oamenilor legii că Marin Păun îl hărțuia și îl amenința pentru că el considera că i se cuvin mai mulți bani după concediere. Cei doi au fost chemați la audieri pe 23 martie, iar în momentul în care s-au întâlnit în fața postului de poliție, Păun a scos un cuțit și l-a înjunghiat de două ori în spate pe fostul său patron. Criminalul a fost arestat și trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de omor calificat. Pe 18 noiembrie magistraţii Tribunalului Dolj l-au condamnat pe Marian Păun la 20 de ani şi 4 luni de închisoare cu executare. Totodată  instanţa a stabilit că acesta trebuie să plătească 150.000 de lei daune materiale şi 200.000 de lei daune morale familiei victimei. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel din Craiova.

Fotografie simbol



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2999

    Postul de Poliție din Amărăștii de Jos vai de mama lor

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3325

    de unde sa plateasca ciobanul 350.000 lei daune,daca avea banii astia nu cred ca mai era cioban

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4426

    rip.
    totusi cum se recupereaza acei bani de la un amarat ca asta?
    stie cineva cum se procedeaza?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.