Acționarul principal al CSU Craiova, adus cu mandat la DNA

Acționarul principal al CSU Craiova, adus cu mandat la DNA

2.841
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea Craiova, alături de deputatul Cătălin Teodorescu, au fost aduși, azi, cu mandat la DNA, pentru a fi audiați într-un nou dosar privind acordarea de despăgubiri de către ANRP.

 

Conform Agerpres, dosarul are ca obiect plata unor despăgubiri de ANRP către Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea Craiova. Potrivit surselor citate, ar fi vorba de o sumă de aproximativ 109.000.000 lei acordată acestuia de către Comisia ANRP, condusă de Crinuța Dumitrean, pentru un teren din Pitești. Aceleași surse susțin că Mihai Rotaru ar fi cumpărat drepturile litigioase de la o persoana care se judeca cu Primăria Pitești de 8 ani, iar după ce drepturile au fost vândute în 6 luni acesta ar fi primit de la ANRP despăgubirile. (Agerpres)



8 COMENTARII

  1. #1

    În timp ce altora li se cere câte o hârtie pe an, din 2001, pentru casa construită de bunicii lor, dar pentru care instanțele noastre atât de corecte decid că nu se poate restitui în natură, urmând ca după alți zeci de ani să primească niște puncte pe-o coală. Măcar de n-ar fi velină…

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    3001

    foarte bine la puscarie au luat terenurile altora

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
  4. #4

    da ce-a facut? a luat si el de la prosti!!! Si pentru asta a fost obligat sa dea la milogii din Craiova,pe a beata cand o invita?

  5. #5

    Ce grija pe voi….nu puteti dormi noaptea de grija Doamnei Primar!!!

  6. #6

    Si el si prea stimabila betivanca mulguta la puscarie

  7. #7

    La care Doamna (DNA) ca nu scrie numele??? ))

  8. #8
    Member
    Data de inscriere
     12-10-2010
    Mesaje
    209

    a fpst retinut mititelu2(sau mai rau), puteti modifica stirea

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.