„În culisele scenei, în culisele vieții”, cu soprana Renata Vari de la...

„În culisele scenei, în culisele vieții”, cu soprana Renata Vari de la Opera Română Craiova

1.777
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova organizează luni, 14 decembrie 2015, ora 18.00, în Salonul Medieval, o nouă întâlnire din cadrul proiectului „În culisele scenei, în culisele vieții”.

 

Invitata acestei ediții de decembrie este soprana Renata Vari, de la Opera Română Craiova, care va povesti lucruri mai puțin cunoscute din viața și activitatea sa și va dialoga cu publicul. Moderatorul întâlnirii va fi Cornel Mihai Ungureanu.

 

„În culisele scenei, în culisele vieții” este un proiect al Casei de Cultură „Traian Demetrescu”, care își propune să aducă în fața publicului un om de scenă de la instituții prestigioase de spectacol: Teatrul Național „Marin Sorescu”, Opera Română, Filarmonica „Oltenia”, instituții care, dincolo de clădiri sau logistică, înseamnă și oameni care produc conținut artistic.

 

Proiectul a demarat în noiembrie 2015, în cadrul Săptămânii Tradem, când invitată a fost actrița Tamara Popescu, de la Teatrul Național „Marin Sorescu”. Aceasta a susținut un recital artistic din creația lui Traian Demetrescu, a depănat întâmplări din viața de actor și a răspuns întrebărilor celor prezenți.

 

Intrarea este liberă.

 

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.