UPDATE (Foto/Video) Incendiu la Târgul de Săptămână Craiova

UPDATE (Foto/Video) Incendiu la Târgul de Săptămână Craiova

8.074
81
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

Update: Târgul funcționa fără autorizație de la ISU. În această vară, societatea TEXIND, proprietara terenului pe care funcționează târgul, care încasa 15.000 de euro pe luna chirie de la SC PIEȚE ȘI TÂRGURI SA, a fost amendată cu 2.500 de lei de pompieri pentru neregulile găsite. De menționat că, după tragedia de la Colectiv, municipalitatea s-a grăbit să anunțe că lucrurile vor fi puse la punct în scurt timp și în Târgul de Săptămână. De atunci, a trecut o lună… Și un incendiu!

 

Un incendiu a izbucnit pe Strada ”Caracal”, în spatele Centrului Comercial Bănie. Din primele informații oferite de ISU Dolj, focul s-a declanșat în Târgul de Săptămână Craiova. La fața locului au ajuns echipaje de pompieri. 

incendiu RAR

 

UPDATE: Focul a izbucnit la tarabele cu haine și încălțăminte!

 

UPDATE: Comercianții susțin că focul ar fi fost pus intenționat. ”E o mână criminală! S-a pus focul intenționat, cu siguranță nu avea cum să ardă așa în 20 de minute!”, acuză oamenii. Unii spun că au luat bani cu împrumut și toată marfa le-a luat deja foc: ”Ce ne facem acum, că vin și sărbătorile, vine iarna?! Nu mai avem nimic”.

 

Potrivit reprezentanților ISU Dolj, se intervine cu zece autospeciale de apă și spumă și peste 50 de pompieri. Focul se întinde pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați. La fața locului a ajuns și prefectul de Dolj, Sorin Răducan.

 

Focul a izbucnit în zona tarabelor de lemn, dinspre colțul cu RAR.

foc maree

foc targ



81 COMENTARII

  1. #81
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4467

    curatenia de iarna?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.