Percheziții la Primăria Filiași

Percheziții la Primăria Filiași

1.094
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,50)

Doi funcționari din cadrul Primăriei Filiași s-au pomenit de dimnieață cu mascații acasă. Percheziții au fost și la primărie, de unde au fost ridicate mai multe acte. Procurorii îl cercetează pe directorul economic Gheorghe Dragă, dar și pe juristul Adrian Munteanu, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi sustragere de înscrisuri.

 

Cei doi sunt suspectați că au reușit să își rotunjească bine veniturile de pe urmele terenurilor primăriei. Aceștia au încheiat, încă din 2010, contracte de închiriere, pe care nu le-au înregistrat niciodată, cu mai multe persoane fizice și juridice, pentru terenuri care aparțin primăriei. Bineînțeles că toți banii veniți din chirie le-au intrat lor în cont, în loc să meargă la bugetul local. “Din investigațiile efectuate până în prezent, a rezultat faptul că funcţionarii din cadrul Primăriei oraşului Filiaşi au pus la dispoziţia unor persoane fizice şi juridice suprafeţe de teren fără încheierea unor contracte de concesiune, închiriere, acorduri de folosinţă, precum şi încheierea unor astfel de acte administrative cu încălcarea prevederilor, astfel fiind creat un prejudiciu la bugetul local cu suma stabilită până în prezent la valoare de peste 150.000 lei”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Fotografie arhivă



3 COMENTARII

  1. #1

    Bani de acasa! In premiera nationala, am lansat super-programul prin care orice persoana poate castiga bani de acasa! Trebuie doar sa aveti calculator, conexiune la internet si cunostinte minime de lucru cu documente word si pdf. Oferta este pentru toti care doresc bani de acasa! Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara mai multe detalii la adresa de email: nicoleta.iruc@yahoo.com

  2. #2

    Si la Craiova cand??? La jaful care s-a facut. Calea Bucuresti esteai rau ca inainte. Gropi peste tot.

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3630

    Super afacere

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.