Amplă acțiune rutieră în Craiova și județ

Amplă acțiune rutieră în Craiova și județ

1.054
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Polițiștii rutieri doljeni au organizat o amplă acţiune în Craiova, dar și pe principalele drumuri din județ pentru prevenirea accidentelor rutiere. Oamenii legii au acționat cu preponderență pentru combaterea principalelor trei cauze generatoare de accidente rutiere grave: nerespectarea regimului legal de viteză, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi nerespectarea de către pietoni a normelor privind circulaţia pe drumurile publice.

 

În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat 215 de abateri de natură contravențională, pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi în valoare de peste 45.000 de lei. De asemenea, oamenii legii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 11 permise de conducere și au retras șase certificate de înmatriculare, precum și cinci seturi de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

 



9 COMENTARII

  1. #1

    Oricum in afara de amenzi si creșterea preturilor nu vezi altceva nou in tara asta

  2. #2

    Prevenire pe dracu,foame de amenzi, fluidizarea traficului ( pentru care sunt platiti din banii nostri ) nu o fac.

  3. #3

    Vrem drumuri vrem parcari vrem fluidizarea circulatiei vrem transport public de 5 ***** vrem un orasi sigur si frumos ! Dar ce avem ? Multa …………………?//)(-\&*#459\.m

  4. #4

    Care lege sa o respectam legea pentru bogati sau pentru oamenii de rând? ?

  5. #5

    Aia pentru care nu iei amenzi.

  6. #6

    Iasa politia sa de a amenzi ca altceva nu stiu sa faca

  7. #7

    Prietene,trezeste-te la realitate..daca vrea nenea militica sa iti dea amenda iti da…poti sa respecti si pe draq

  8. #8

    Da intr un jeg de tara ca asta ai dreptate trebuie să ne trezim la realitate poate in alte țări nu intr-o tara de cacat ca asta mie scarba de tara asta pe zi ce trece un cacat de tara ca asta nu am vazut si nu cred că o sa vad vreodată unde te duci trebuie să împingi bine fie ca te duci la doctor la vreo biserica si in orice alta instituție nu dai banu te lasa sa mori treziți va voi va place ca pleacă tot tineretul din tara ai dreptate pretenas dreptate zeroo

  9. #9
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3882

    Soferi mai „turbati” decat la noi,greu gasesti

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.