O bătrână aflată în scaun cu rotile și însoțitoarea ei, lovite de...

O bătrână aflată în scaun cu rotile și însoțitoarea ei, lovite de un șofer grăbit

724
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Accidentul s-a petrecut ieri după-amiază chiar lângă Spitalul de Urgență. Ioana Ciovică de 71 de ani, aflată în cărucior cu rotile și Cornelia Ilie de 43 de ani au traversat strada Râului la intersecția cu Tabaci, apoi și-au continuat drumul pe partea dreaptă a carosabilului spre bulevardul Știrbei Vodă. Ionuț Fetică, de 20 de ani, aflat la volanul unui Logan, care mergea și el spre Știrbei Vodă, a avut viteza mult peste limita legală. Tânărul a frânat mai bine de 20 de metri, însă nu a reușit să oprească mașina la timp și le-a lovit pe femei. Din fericire au scăpat cu răni minore. Șoferul vitezoman s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Fotografie simbol



7 COMENTARII

  1. #1

    capitala culturala europeana unde oamenii cu dizabilitati sunt condamnati sa stea inchisi pe viata in cutii de chibrite. Sa ne traiasca bordurile!

  2. #2

    Bordurile ca bordurile, dar cretinii care parcheaza masinile pe trotuar incat nu ai loc sa treci cu cineva in carucior cu rotile?! E fizic imposibil, eu a trebuit sa-mi plimb bunica pe strada, pentru ca pe trotuar erau parcate masini.

  3. #3

    Primăriță deșteaptă avem in Craiova si Politia circulație si mai si ! Dorm duși !

  4. #4

    Nu este vinovat soferul . Adevaratul vinovat este Primaria. A verificat cineva daca trotuarele sunt practicabile? Gropi peste tot. Pomi sau stalpi pe mijlocul trotuarului. Rampele sunt facute pe ureche. Masini parcate pe trotuar. Iar consilieri vor drone.

  5. #5

    Nu dor. Isi care copii si sotiile cu masinile de serviciu.

  6. #6
  7. #7
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4599

    retardat
    nu era destul de batuta de soarta

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.