Erasmus Student Network Craiova aniversează un an de la înființare

Erasmus Student Network Craiova aniversează un an de la înființare

1.017
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Asociaţia Erasmus Student Network Craiova (ESN Craiova) celebrează astăzi, 15 februarie 2016, ora 18:00, în cadrul celei de-a treia III-a ediții a Galei ESN Craiova, un an de la înfiinţarea oficială. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Universitatea din Craiova, Departamentul de Relaţii Internaţionale, va avea loc la Amfiteatrul Drăgan, sala 444, din clădirea centrală a universităţii, etajul 2.

 

În cadrul evenimentului studenţii străini care beneficiază de o mobilitate în cadrul programului Erasmus+ vor fi premiaţi pentru implicarea activă în proiectele desfăşurate la Universitatea din Craiova, precum şi pentru participarea la evenimentele organizate de ESN Craiova şi Departamentul de Relaţii Internaţionale.

 

Vor fi premiaţi membri activi ESN Craiova pentru motivaţia şi implicarea în organizarea activităţilor ESN precum şi partenerii şi sponosorii care au fost un sprijin de-a lungul timpului.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.