AIESEC Craiova recrutează voluntari pentru ”Global Citizen”

AIESEC Craiova recrutează voluntari pentru ”Global Citizen”

1.016
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

AIESEC Craiova a început prima etapă a recrutării pentru programul Global Citizen, etapă care se va încheia pe 29 februarie. Programul reprezintă stagii de voluntariat internaționale pe o perioadă cuprinsă între 6 și 8 săptămâni.

 

Astfel, studenții participă la proiecte educaționale, cultură și antreprenoriat în țări precum Slovacia, Rusia, Maroc, Brazilia, Polonia și Indonezia.

 

Ca să fie integrat în program, cerințele sunt: cunoașterea limbii engleze la un nivel mediu, vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani, aplicantul să fie student sau absolvent de cel mult 2 ani, să existe un interes în dezvoltarea personală prin voluntariat, interacțiune cu alte persoane și alte culturi, dar și abilitatea de a empatiza cu alte persoane și cu punctele lor de vedere.

 

Beneficiile programului sunt: dezvoltare personală și profesională prin dobândirea și îmbunătățirea abilităților precum lucru în echipă sau vorbitul în public, descoperirea unei țări și a unei culturi noi, asistență permanentă din partea membrilor organizației, îmbunătățirea nivelului de limbă engleză, prieteni din toată lumea și cazarea asigurată.

 

În ultimii 2 ani, 14 studenți din Craiova au beneficiat de astfel de stagii de voluntariat internaționale, iar printre țările în care au fost se numără: Polonia, Cehia, China, Turcia sau Danemarca.

 

Cei interesați pot afla mai multe detalii și se pot înscrie pe site-ul oficial: http://aiesec.ro/.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.