Olguța Vasilescu: ”De azi, sunt în campanie electorală!”

Olguța Vasilescu: ”De azi, sunt în campanie electorală!”

2.162
65
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

”S-a terminat cu zvonistica și speculațiile”, a anunțat, astăzi, Lia Olguța Vasilescu, primarul în funcție al Craiovei și, oficial, candidatul PSD la alegerile locale de anul acesta. Azi, edilul a fost validat de Biroul Permanent Național al PSD pentru lupta electorală. Asta, dacă se îndoia cineva că numele viitorului candidat al social-democraților ar fi putut fi altul decât Vasilescu.

 

Mai e mult până la campanie. Dar, stați, a început deja! Atacurile electorale sunt eveniment cotidian în Bănie, unde candidații știuți și neștiuți se zbat încă de acum o lună să se promoveze, când au ocazia, în ședințele de Consiliu Local – Olguța Vasilescu și Pavel Badea -, dar mai ales pe Facebook. Tot pe Facebook, primarul Craiovei și-a anunțat candidatura, ba, mai mult, și că, începând de astăzi, este în campanie electorală.

 

Biroul Permanent National al PSD a aprobat azi candidaturile pentru cinci primarii resedinta de judet: Craiova – Lia Olguta Vasilescu, Emil Moț – Slatina, Marius Scrieciu – Drobeta Turnu Severin, Florin Carciumaru -Tg Jiu si Romeo Radulescu – Rm Valcea. Sper ca s-a terminat cu zvonistica si speculatiile ca nu candidez. Incepand de azi, sunt in campanie electorala!”, a scris Olguța Vasilescu pe Facebook.



65 COMENTARII

  1. #61

    Va doresc mult succes si vă susțin din suflet!!!!

  2. #62
    Member
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    195

    Va place parcul Romanescu? Ce frumos arata fara apa,balta! Dar ce frumos o sa arate cu fundul de beton! Votati Olguta ca o sa ramanem fara verdeata! Statui si beton!

  3. #63
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    961

    ”De azi, renunt la bautura!”

    Lupii sunt mai slabi si mai mici decat elefantii sau leii,insa nu vei vedea niciodata un lup dansand la circ.
  4. #64
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-02-2016
    Mesaje
    14

    Foarte Bine ! Votez Lia Olguta Vasilescu ! Merita sa mai fie inca 4 ani ! Mie imi place cum arata orasul din toate punctele de vedere ! Alt candidat mai bun ca dansa nu mai exista !
    Si lasati rautatile cu sticla….credeti ca dansa este ca orice muritor de rand, ca voi, sa beti prin toate carciumile si coclaurile si apoi sa mergeti pe strada clatinandu-va? Dansa daca bea , bea la petreceri private cu usile inchise….si care este problema….ca bea la urma urmei…voi nu beti, nevestele voastre nu bea? Aloooo de timpul liber al fiecaruia a-ti auzit ? Voi sunteti sfinti ? Betivanilor si cocalarilor….de va bateti nevestele mai des decat le f****i !

  5. #65
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3753

    Frumos la primarie,mai vrea

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.