Genți și portofele de damă contrafăcute, confiscate la Bechet

Genți și portofele de damă contrafăcute, confiscate la Bechet

1.897
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Bunurile – 11 genţi de damă şi 17 portofele, toate inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute – au fost descoperite, aseară, în portbagajul unui autoturism în care se aflu doi cetățeni români de 45, respectiv 29 de ani. (Fotografie simbol)

 

 

La cercetări, cei doi cetăţeni români au declarat că le-au achiziționat cu scopul de a le face cadou apropiaţilor, cu ocazia de 1 Martie. Bunurile, în valoare de 3.100 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare.



3 COMENTARII

  1. #1

    Duceți-vă dracu de wc-URI cu legile voastre, ăla ca taie lumea in oraș nu-l arestați,dar pe astea ca au 11 genți le confiscați si faceți si dosar ca sunt contrafăcute !! Dați-le voi bani sa cumpere originale

  2. #2

    Pe bune!?? Pentru 11 genti…pai pe aia care iau cu sutele nu ii luati ca va dau partea!!!Hai sictir!

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     30-01-2010
    Mesaje
    66

    Pai ce sa dea si ei cadou la amante si la neveste de 8 martie?…. gentile confiscate)))

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.