Moarte suspectă la Celaru. Rudele unui bărbat găsit pe câmp sunt sigure...

Moarte suspectă la Celaru. Rudele unui bărbat găsit pe câmp sunt sigure că a fost omorât și cer deshumarea

2.423
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Petrică Badea în vârstă de 52 de ani, din comuna Celaru, a fost găsit pe un câmp la trei kilometri de sat pe data de 6 februarie. Deși moartea bărbatului a fost pusă pe seama frigului, rudele sunt convinse că a fost omorât de un cioban și cer deshumarea cadavrului.

 

„Fratele meu nu avea cum să ajungă pe câmp la distanța aia dintr-un singur motiv: era paralizat pe partea dreaptă și se deplasa greu. A fost luat de acasă cu forța de un cioban și aruncat în șanț. Avem poze care arată că a fost bătut, iar eu cred că a murit în chinuri groaznice. Vrem să se facă dreptate în acest caz, iar vinovatul să plătească pentru tot“, a povestit Constantin Ilie Badea, fratele victimei.

Ciobanul neagă toate acuzațiile. Bărbatul a fost audiat de poliție. „Nu l-am luat eu. Nu sunt criminal. Sunt nevinovat. Eu nu l-am mai văzut de patru luni“, a declarat Nicu Marin. Familia lui Petrică Badea a depus o plângere și la parchet, iar procurorii au demarat o anchetă „În acest moment efectuăm cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul persoanei“, a spus Magda Bădescu, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

 

Suspiciunile familiei decedatului sunt întărite de spusele unor localnici care au văzut cum Petrică Badea a fost suit cu forța în căruța ciobanului. „A fost târât afară, iar până să îmi trag eu ghetele a reușit să îl arunce în căruță. M-am rugat de el să îl lase în pace, dar degeaba“, a povestit unul dintre martori.



1 COMENTARIU

  1. #1

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.