Ionuț Stroe: Unde sunt banii de la UE pentru bursele doctorale?

Ionuț Stroe: Unde sunt banii de la UE pentru bursele doctorale?

537
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ionuț Stroe, deputatul PNL Dolj, s-a adresat Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, cu privire la bursele doctoranzilor, care în unele universități din țară, nu s-au mai dat de peste șase luni, unele restanţe ajungând şi la 15 luni.

Ionuț Stroe a făcut o declarație pe această temă și luni, în plenul Camerei Deputaților. „Sute de doctoranzi şi cercetători postdoctorali din toată ţara, care sunt beneficiari ai unor burse de cercetare obţinute din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Resurse Umane, sunt trataţi cu indiferenţă de către organismul intermediar din cadrul Ministerului Educaţiei. Rezultatul concret fiind întârzieri de la 8 până la 15 luni în plata burselor doctorale”, a susținut parlamentarul doljean.

El a mai precizat că această situație este prezentă în Universitatea din Târgovişte, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea din Craiova, Universitatea din Ploieşti şi la SNSPA din Bucureşti.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.