Referat DNA: Și un deputat a cerut bani pentru campania Liei Olguța...

Referat DNA: Și un deputat a cerut bani pentru campania Liei Olguța Vasilescu

1.431
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Procurorii anticorupţie susţin, în referatul prin care se cere arestarea preventivă a Liei Olguţa Vasilescu, că după susţinerea concertului de către Goran Bregovic din anul 2012 a avut loc o întâlnire la care au participat mai multe persoane, printre care şi administratori de firme interesaţi să obţină contracte cu Primăria Craiova, dar și un deputat, scrie Mediafax.

 

În acelaşi scop, (…) a fost abordat şi de către deputatul (…), care i-a cerut la rândul său să o ajute cu bani pe Vasilescu Lia Olguţa pentru campania electorală, afirmând că pe lângă influenţa politică pe care cei doi o au, (…) va primi „înzecit”, cu referire la perspectiva avantajelor aferente favorizării unor activităţi comerciale”, precizează DNA în referatul trimis instanţei.

 



3 COMENTARII

  1. #1
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1985

    Așa se fac licitațiile, se obțin contractele și funcțiile.
    Olga și gașca, pregătiți-vă pentru cel mai mare coșmar !

  2. #2

    Sa fie cumva deputatul Claudiu Manda ??

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     09-02-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    837
    Citat Mesaj initiat de @#I
    Așa se fac licitațiile, se obțin contractele și funcțiile.
    Olga și gașca, pregătiți-vă pentru cel mai mare coșmar !

    Sa imi fie cu iertare, dar consider ca cuvatul gasca merita inlocuit cu CLOÁCĂ …. Olga și toata cloaca ei, pregătiți-vă pentru cel mai mare coșmar !
    Comform dexonline cloaca se traduce astfel: Canal subteran în care se adună murdăriile dintr-un oraș. 2. (Adesea fig.) Băltoacă murdară și rău mirositoare; loc infect, plin de murdării. 3. Cavitate a corpului batracienilor, reptilelor și păsărilor, în care se deschid tubul digestiv, conductele genitale și urinare. – Din lat. cloaca, fr. cloaque.

    Padurea creste in 1000 de ani,iar focul o arde intr-o noapte!Ce facem pentru noi moare cu noi, ceea ce facem pentru altii, pentru lume, ramane nemuritor!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.