Viceprimarul Slatinei, Dan Bălăşescu, a demisionat

Viceprimarul Slatinei, Dan Bălăşescu, a demisionat

1.073
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Unul dintre viceprimarii Slatinei, Dan Bălăşescu şi-a anunţat în această după-amiază demisia din funcţie. Acesta a explicat cu ceva timp în urmă că vrea să se ocupe de campania electorală.

 

După aproape patru ani de mandat, Dan Bălăşescu a renunţat la postul de funcţionar public pentru a se decica politicii. Bălăşescu a anunţat că va părăsi scaunul de la primărie cu ceva timp în urmă, însă abia astăzi şi-a preyentat demisia care va intra în vigoare de la 1 martie.

“Începând cu data de 1 martie 2012 nu voi mai fi viceprimar al Slatinei din motive politice. De la acea dată mă voi ocupa numai de partid.” a declarat Dan Bălăşescu. Reprezentanţii primăriei Slatina nu au anunţat încă cineva îl va înlocui pe Bălăşescu.

Bălăşescu a fost mai întâi muncitor la schela de petrol Ciureşti, lângă Potcoava. A devenit apoi ziarist, a fost redacor şef la cotidianul Gazeta de Sud, după care a fost numit director la Gazeta de Olt. În 2008 a intrat în politică alături de PDL şi a obţinut scaunul de viceprimar al oraşului.

Mihai Craioveanu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.