Cadavru în stare de putrefacție găsit în Jiu

Cadavru în stare de putrefacție găsit în Jiu

622
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

O femeie care se afla în zona podului Jiu din localitatea doljeană Bîlteni, a făcut o descoperirea macabră. Pe o dună de nisip, a observat un cadavru și a sunat imediat la 112. Un echipaj de scafandri de la ISU Dolj a reușit să aducă la mal trupul neînsuflețit. “Din primele cercetări s-a constatat faptul că este vorba despre un bărbat care nu prezenta pe cap, trunchi sau membre urme de violenţă care să concluzioneze ipoteza unei morţi violente. De asemenea, cel în cauză nu a putut fi identificat întrucât se afla într-o stare avansată de putrefacție, cadavrul fiind transportat la morga Spitalului Filiași în vederea efectuării necropsiei”, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

În urma cercetărilor oamenii legii au stabilit că este vorba despre un bprbat de 57 de ani din comuna Bîlteni, sat Peşteana-Jiu, județul Gorj, care a dispărut la data de 16.10.2015, în timp ce se afla la pescuit pe râul Jiu. Polițiștii continuă cercetările în cauză pentru stabilirea și clarificarea tuturor circumstanțelor.

Fotografie arhivă

 



8 COMENTARII

  1. #1

    Despre trupul adolescentei gasit devorat de cainii comunitari in parcul Romanescu nu se mai scrie nimic. A murit o adolescenta si politia doarme !

  2. #2
  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3362

    MISTER.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  4. #4
  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4023

    R.I.P.

  6. #6

    Fata a fost gasita cu o rana la gat provocata de un obiect .A fost in perioada Capitalei Europene si nu trebuia facuta agitatie.Criminalul este inca in libertate,umbla linistit prin Craiova si cine stie daca nu cumva va mai comite inca o crima.

  7. #7

    Unde exista localitatea asta „Balteni” eu nu am auzit. Bai ziaristule de doi bani care te dai tu ziarist, se numeste simplu Balta, nu Balteni cum delirati voi. Dar nu trebuie sa ne mire, voi in 80% din stiri delirari cu ceva ce nu aveti habar.

  8. #8
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-02-2013
    Mesaje
    32

    s-a dus sa prinda un peste si l-a prins pestele pe el.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.