Pavel Badea așteaptă ideile craiovenilor pentru dezvoltarea Craiovei (P)

Pavel Badea așteaptă ideile craiovenilor pentru dezvoltarea Craiovei (P)

917
27
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pavel Badea, candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Craiova și-a lansat în dezbatere publică programul de dezvoltare pentru următorii patru ani. Timp de o lună, craiovenii pot consulta proiectul său pe site-ul www.pavelbadea.ro sau pe pagina de facebook facebook.com/pavelbadea.ro, de asemenea oricine poate face propuneri.

“De mai bine de două luni muncesc împreună cu specialiști din mediul privat, dar și din partid pentru a realiza acest proiect. Nu este perfect și oamenii sunt cei care știu cel mai bine ce au nevoie. Sunt un om de echipă și consider că împreună putem revitaliza Craiova. De aceea vă rog să citiți proiectul și să îmi spuneți dacă credeți că este greșit ”, a spus Pavel Badea

Programul “Împreună, dezvoltăm Craiova” își propune cinci mari direcții de abordare: dezvoltarea economică, servicii publice locale, educația comunității, sănătate publică și mediu și viața comunității. Echipa candidatului PNL a identificat greșelile făcute până acum, dar și soluții pentru rezolvarea lor. “Dezvoltarea economică a orașului este prioritară pentru mine. Îmi doresc să trăim într-un oraș din care să nu mai plece tinerii. Este trist că dintr-un oraș puternic, care an de an atrăgea tineri din toată țara, după 26 de ani, Craiova a ajuns un oraș din care se pleacă. Locurile de muncă sunt puține și prost plătite, infrastructura orașului este îmbătrânită iar multe școli și spitale au rămas mult în urmă ca grad de dotare și modernizare. Ceea ce este foarte grav este că în orașul nostru sunt din ce în ce mai puține familii tinere care își construiesc un viitor aici. Pentru asta avem nevoie în primul rând de noi locuri de muncă, să le oferim locuitorilor condiții de trai decente, progres, dezvoltare. Și dacă tot vorbim despre dezvoltare, îmi doresc dezvoltarea unitară a Craiovei, plecând de la periferie și până în centrul orașului, prin încheierea urgentă a tuturor lucrărilor de introducere sau modernizare a canalizării, iluminatului public, apei curente, gazului, precum și a celor de asfaltare și amenajare a spațiilor verzi”, mai spune candidatul PNL la primărie.

Pavel Badea și echipa sa au creionat un program pentru următorii 4 ani pentru fiecare dintre cele cinci domenii majore. Pentru dezvoltarea economică intenționează, printre altele, ca în mandatul 2016-2020 să realizeze două noi parcuri industriale și un parc IT în care să atragă investitori prin crearea de condiții și scăderea taxelor și impozitelor locale, care în acest moment pentru societățile comerciale sunt la maximum prevăzut de lege.
La capitolul servicii publice locale punctăm: reducerea treptată a prețului la gigacalorie pentru populație până la 200 lei, prin investiții în modernizarea celor 105 puncte termice și cele 16 centrale termice aflate în întreținerea și exploatarea Termoficării, totodată se dorește izolarea termică a 2000 de blocuri în patru ani, implementarea unui sistem de management al traficului care să reducă din ambuteiaje.

Și pentru educație, sănătate publică și mediu și viața comunității se găsesc în programul “Împreună, dezvoltăm Craiova” o mulțime de soluții pentru probleme stringente ale comunității. “Un oraș nu se construiește singur. Oamenii construiesc orașul. Pentru omeni”, este motto-ul lui Pavel Badea. Așa că Pavel Badea vă invită să citiți programul și să nu ezitați să îi trimiteți propuneri sau să îi combateți inițiativele dacă le considerați greșite.



27 COMENTARII

  1. #21

    Vino tu cu un program ,pampalaule ,dottore in economie….hahaha..
    Eu „zic”… sa stai tranchila ,ca apare plagiatul la …dottore…siiii !????

  2. #22
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4060

    E vina lui ca l a promovat partidul? El saracul ce sa zica?

  3. #23

    Caciula,este exagerat de mareee pentru Pavel Badea.

  4. #24

    Nu, nimeni nu șterge nimic. Îi atenționăm pe cei cu înjurături nasoale și, uneori, dacă nu le editează, le dăm ”hide”. Deci, ce e, e!

  5. #25

    Aveam de gând să vă votez dacă înainte de a cere părerea celorlalți ați fi adus dumneavoastră un proiect de program. Astfel ați căzut direct în grupul de „cerșetori” de idei. Cu o astfel de tentativă nu va puteți lansa decât probabil împotriva copiilor.Împotriva HOȚILOR de la PSD trebuie să aduci idei clare. Cautatima în particular si va pot spune câteva. Facebook este pentru altceva…

  6. #26

    – managementul modern al deseurilor;
    – zero maidaneri pe strazi;
    – continuarea investitiilor in invatamant- sanatate;
    – parc industrial la Isalnita (primul parc industrial adevarat din Craiova), prioritatea nr 1;
    – implicarea primariei in rezolvarea situatiei Baltii Craiovita, pentru crearea unui parc pe model Delta Vacaresti;
    – lobby continuu pentru legarea Craiovei cu autostrazi de Lugoj si Slatina!
    – facilitati reale pentru investitori- mediul de afaceri!
    – fara cheltuirea banilor pe proiecte inutile gen Centru Multifuncional, tot felul de baze sportive, locuri de divertisment (aqua kk)!
    – rezolvarea proastei situatii alese de fostul primar, penal, ales de doua ori de craioveni (condamnarile trebuie intelese si ca o imensa lipsa de viziune a alegatorilor!!!) la realizarea pasajului subteran- acesta trebuie sa iasa dincolo de Calea Bucuresti, spre Tarancuta- altfel mai mult incurca decat ajuta!
    – in privinta padajului suprateran si a parcarii- mamut nu se mai poate face nimic, acestea vor face pe termen lung centrul orasului ca o zona inospitaliera… dar este tot vina alegatorilor!

  7. #27

    – contorizarea individuala, prin alimentarea orizontala ( de pe scara blocului) a tuturor utilitatilor locuintelor- gaz metan, agent termic, apa rece, apa calda, cu scoaterea si instalarea tuturor contorilor pe scara blocului!
    – dezvoltarea infrastructurii periferiei, acolo locuiesc tot oameni care platesc taxe si impozite. De 25 de ani exista doar zona centrala.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.