Un tată își caută disperat fetița de cinci ani dispărută de patru...

Un tată își caută disperat fetița de cinci ani dispărută de patru zile: “Nu pot să dorm. Sunt disperat!”

775
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Claudiu Becreanu, din localitatea Piscu Vechi, nu mai doarme de patru zile de grija fetiței de cinci ani pe care a dat-o dispărută la poliție. Chiar mama este cea care spune el i-a răpit fetița. Ba mai mult bărbatul este convins că soția sa vrea să o ducă pe micuță la cerșit în străinătate. Femeia a plecat de acasă cu fata în urmă cu patru zile. I-a spus bărbatului că merg la magazinul din localitate. „Sunt disperat. De patru zile îmi caut copilul neîncetat. Am auzit că soția a plecat cu mașina cu doi bărbați de etnie romă. Îmi este frică să nu o ducă pe fetiță la cerșit în Franța. Nu vreau decât să o aducă acasă, iar ea dacă vrea să plece este liberă. Ne-am certat în urmă cu două săptămâni pentru că vorbea la telefon cu persoane necunoscute, iar când i-am cerut explicații a început să plângă. Nu am bănuit absolut deloc că vrea să plece“, a bărbatul cu lacrimi în ochi.

 

13045691_1039818692758127_457796097_nImediat bărbatul a mers la polițe și a dat-o pe micuță dispărută. „Oamenii legii au fost sesizați de un bărbat din comuna doljeană Piscu Vechi cu privire la faptul că soția acestuia împreună cu fetița de 5 ani au plecat de la domiciliu. În baza sesizării au fost demarate investigațiile pentru a stabili locul unde se află cele două persoane“, a spus Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

 

Vecinii nu își pot explica gestul femeii. Au povestit că în ultima perioadă vorbea mereu la telefon. Ultima dată când a fost văzută în sat s-a urcat în mașina unor persoane de etnie romă. „Nu avea motive să plece de acasă. Am auzit că a plecat împreună cu fetița în urmă cu patru zile împreună cu doi bărbați de etnie romă. Chiar nu știu ce a fost în capul ei. Doamne ferește să pățească ceva. Nu s-a gândit deloc la fetiță și dusă a fost. Claudiu nu doarme de patru zile și a încercat să le găsească pe amândouă, dar degeaba. Cristina are telefonul închis sau i-a fost luat de cei doi bărbați. Eu cred că au sechestrat-o, iar pe fetiță vor să o ducă la cerșit, iar pe ea la stradă“, a spus o vecină.

 

Pe fetiță o cheamă Roxana, iar dacă o vedeți sunteți rugați să sunați la 112.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3411

    SA IL ANULEZE

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.