Vitezomanii, în atenția poliției

Vitezomanii, în atenția poliției

942
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

27 de vitezomani s-au ales ieri cu amenzi consistente. Numai unul, un bărbat de 42 de ani a primit o amendă în valoare de 630 de lei după ce a fost depistat cu 81 km/h pe Calea Severinului. „Polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere rutiere din municipiul Craiova, astfel fiind constatate 40 abateri de natură contravențională pentru care s-au aplicat amenzi de peste 4100 lei, 27 sancțiuni fiind pentru viteză”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

 

 



5 COMENTARII

  1. #1

    Din pacate, porcii care blocheaza trotuarele si trecerile de pietoni, la un mod foarte sfidator, nu intra in atentia politiei. Aia-s in regula. In general, specimene posesoare de jipane si BMW-uri.

  2. #2

    Fututi paru’ ala de pe piept
    De aici imi dau seama ca-ti miroase mana a bara de autobuz

  3. #3

    Dar militia cand face o petitie catre autoritati pt asfaltarea strazilor???pt drumuri nationale demne de a platii rogviniete??
    Cand avem si noi strazi ce nu trec prin localitati??

  4. #4

    Iar pt vitezomani…sa i rupa…te grabesti,pleci ma devreme de acasa…sau ML-urile,X-urile…nu pot sa circule cu 60km/h??

  5. #5

    Ce relevanta are persoana mea?! De fapt, tie iti miroare faptul ca esti prostovan rau de tot, cretin de ala reprezentativ capitalismului romanesc!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.