(Update) Accident pe linia de tramvai

(Update) Accident pe linia de tramvai

3.219
42
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 2,80)

Un autoturism a ajuns pe linia de tramvai, iar un altul pe squarul dintre cele două căi de rulare dintre sensuri, în această seară, în zona supermarketului Lidl situat pe Calea București, cel mai probabil in urma unei şicane in trafic. Poliţiştii urmează să stabilească circumstanţele în care cele două maşini au fost implicate în evenimentul rutier.

 

Update: Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Dolj, cele două autoturisme s-au tamponat și, în urma coliziunii, au fost proiectate pe spațiul verde dintre cele două sensuri de mers. Pentru că cei doi șoferi au devenit agresivi, între ei izbucnind un scandal, a fost nevoie de intervenția unui echipaj al Serviciul pentru Actiuni Speciale (SAS) pentru calmarea spiritelor.

 

Pe de altă parte, circulația tramvaiului a fost oprită până când mașinile au fost ridicate și mutate de pe calea de rulare.  

 

Sursa foto: Facebook



42 COMENTARII

  1. #41

    Tranvaiu a calcat 5persoane din primarie inclusiv pe prietena lui Calangiu

  2. #42
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    271

    Sunt prea multe masini putine benzi mai e si rahatul de tramvai care ocupa 3-4 benzi de strada …..Dezastru . ajungi mai repede pe jos decat cu masina . In loc sa faca benzi mai multe ca asta e singura solutie sa eliberezi aglomeratia ei pun iarba pe jumate din drum si refugii .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.